Šta se NE radi nakon seksa

Taman ste završili s odličnim seksom, zagrlili ste se i kreće lagani razgovor za opuštanje, a možda i pripremu za nastavak igrica pod čaršavom, kad odjednom izgovorite neku glupost i ona istog trena atmosferu spusti na arktičke noćne proseke.

Kako i zašto su pitanja koja će vam se motati po glavi dok gledate kako partnerka maršira iz sobe ili vam okreće leđa uz napomenu da ni slučajno ne pokušate da je dodirnete, pa evo odgovora.

Kako - jednostavno, dovoljno je bilo da provalite glupost. Zašto? Evo zašto ... na primer, ako ste rekli "Ovo je bio najbolji seks koji sam imao u životu". Mislite da je to kompliment? Teško, jer je to u stvari poređenje s bivšim partnerkama, a to žene definitivno ne vole. Pogotovo ne u tim trenucima ... Ako već imate želju da kažete kako vam je bilo sjajno, recite tačno šta je uradila i zašto vas je to oduševilo.

Druga rečenica koja spada u kategoriju ne baš pametnih je neka na temu dužine trajanja seksa. Ako kažete da je seks trajao duže nego inače, opet neće biti dobro jer će to ona, ranjiva i osetljiva u tim trenucima, shvatiti kao kritiku.

Za kraj, najgluplje pitanje svih vremena - Koliko puta je doživela vrhunac? Prvo, na taj način pokušavate da izvučete kompliment o svojim veštinama, a drugo - dajete joj do znanja da niste pratili njene reakcije, nego ste sebično razmišljali samo o tome kako je vama.

Stoga, ako nemate ništa pametno da kažete, pogledajte je sjajnim očima i dajte joj sočan poljubac, to će biti od mnogo veće koristi.

Izvor: Metro-portal

Pogledajte još