BANKE: Oterajte Đurića ako hoćete pare

Prema saznanjima Kurira, srpskom šampionu je iz nekoliko uglednih banaka poručeno da ne mogu da im dozvole podizanje kredita dok je predsednik pod istragom.

"Klub je imao finansijskih poteškoća, to niko ne negira, ali prodajom Miloša Jojića u Borusiju rešen je deo problema, što znači da nismo i razgovarali o podizanju kredita, ali ne znači da nećemo. Zasad nemamo informacija da bi bankama smetao Đurićev ostanak, već su to sve pretpostavke" poručeno nam je u Humskoj.

Sastanak Sekretarijata Fudbalskog kluba Partizan u nekoliko navrata je otkazivan, ali je konačno došao trenutak da se održi sednica na kojoj bi predsednik Dragan Đurić trebalo da se povuče. Njegov odlazak žele i gotovo svi članovi najužeg rukovodstva crno-belih, s izuzetkom Branka Ružića koji ga je podržao i tokom zatvorskih dana.

"Bilo je dovoljno vremena da se Dragan Đurić odluči i svi u klubu očekuju da će on danas saopštiti kako se povlači. Članovi Upravnog odbora očekuju takav epilog, a ako on to ne uradi, biće mu predočeno da je to najbolje za klub. On jeste pod istragom zbog nekih privatnih stvari, ali to stvara loš imidž klubu" kaže izvor Kurira.

Pogledajte još