Prilika za najmlađe: Velika "Rio 2" audicija za talente 19. februara!

Nakon što je prvi deo animiranog filma „Rio 3D“ iz 2011. godine očarao brojnu publiku širom sveta i studiju doneo neverovatnih 500 miliona dolara, neminovan je bio nastavak avanture, koji nam stiže tri godine kasnije u ostvarenju „Rio 2 3D“.

„Rio 2 3D“ u bioskope stiže 10. aprila, a svim ljubiteljima ovog filma i glume pruža se prilika da učestvuju u sinhronizaciji na srpski jezik.

Audicija za dve uloge u sinhronizaciji održaće se 19. februara u bioskopu "Cineplexx Delta City" od 12 do 15 časova. Uloge su namenjene deci uzrasta od 7 i 12 godina.

Audiciju vodi Marko Daraboš, poznatiji kao Mali Marko, najmlađi radijski voditelj u Srbiji i zvezda Radija S. Mali Marko je jedan od specijalnih gostiju sinhronizacije, uz ekipu koju čini sjajan tim poznatih glumaca: Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Milan Antonić, Srđan Timarov i Marko Marković.

O dobitnicima uloga odlučivaće žiri koji vodi reditelj sinhronizacije, Marko Kon.

Prijavu za učešće u audiciji treba da pošalje jedno od roditelja dece ili punoletan srodnik, na adresu rio@mcf.rs, do 18. februara u 12 časova. Oni koji dobiju potvrdu o učešću dolaze u bioskop "Cineplexx Delta City" u 11:30. U prijavi treba napisati nekoliko rečenica o iskustvu i razlozima za učešće u audiciji. Broj učesnika u audiciji je ograničen.

Plavko, plava ara koja vas je nasmejala i zabavila u prvom delu animiranog filma „Rio“, živi savršeni život u Rio de Žaneiru sa svojom voljenom ženom Biserkom i njihovo troje dece. Ali, kada Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice, stvari se komplikuju... Porodica odlazi iz magičnog Rio De Žaneira u nepoznate šume Amazonije, u kojima se Plavko, kao smotana gradska ptica, ne snalazi baš najbolje. Brojne avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni. Naročito Plavko ostaje bez teksta kad upozna svog tasta. Iako nastoji da se uklopi sa novim komšijama, Plavko se sve više boji da će izgubiti ženu i decu usled velikih izazova divljine... Već komplikovanu situaciju dodatno otežava poznati zloća iz prvog dela, Najdžel, koji polako sprema osvetu…

Glavne uloge u sinhronizaciji ponavljaju glumci iz spektakularnog prvog dela - Dragan Mićanović daje glas Plavku, Ana Sofrenović dočarala je Biserku, dok Bojan Žirović igra zloću Najdžela. Režiju sinhronizacije potpisuje Dragan Vujić Vujke, a u drugom delu „Rija“ pojavljuju se i novi junaci kojima će glasove dati poznati domaći glumci.

Pogledajte još