Vendi se hvali: Tukla sam Jelenu i Maju Nikolić

"Jednim mojim potezom ruke oborila sam i nju i Maju Nikolić koja se tu našla kao kolateralna šteta. Pale su jedna na drugu kad sam povukla Golubovićevu", rekla je Vendeta, dok je rediteljka demantovala da je do fizičkog obračuna uopšte i došlo.

Nakon što su se potukle nasred ulice, Vendi i Jelena Golubović nastavile su da opanjkavaju jedna drugu, dok se Vukelićeva pohvalila kako je glumici prilikom jedne tuče pomerila vilicu iz mesta.

Osim što je batinala pobednicu “Farme“, Vendi ističe da je u zanosu borbe udarila i Maju Nikolić, sa kojom je, takođe, u dugogodišnjem sukobu.

- Jelena je pre tri večeri bila išamarana i dobila je pomeranje vilice udesno! Jednim mojim potezom ruke oborila sam i nju i Maju Nikolić koja se tu našla kao kolateralna šteta. Pale su jedna na drugu kad sam povukla Golubovićevu. Ni fizički ne mogu protiv mene, slobodno ih obe pitajte. Jelena je među prvima napravljena u mojoj laboratoriji, ona je glupa i samo je treba nakačiti na kabl i pustiti da trči i beži. Ja sam doberman, a ona je moj električni zec koji se koristi u trci pasa – objasnila je Vendeta.

S druge strane, Golubovićeva nikako ne priznaje da je bila žrtva svoje rivalke, već isitče da se sa Vukelićevom nikada nije potukla.

- Pas laje, vetar nosi. Da je toliko pametna, ona bi bila pobednica “Farme”. Nisam se ja školovala u inostranstvu da bih se obračunavala sa takvim ljudima. Da me je pretukla, kao što priča, već bih bila u bolnici. Mislim da sam dovoljno jaka da izbegnem fizički obračun. Ako ću da pucam, pucaću rečima – rekla je rediteljka, koja se, izgleda, ne seća da se ispred zgrade “Pinka” potukla sa Vendi, kao i da su kamere “Paparaco love” to uslikale.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još