FSS: Zvezdi rok do petka u ponoć

Sa druge strane, mera zabrane registracije novih igrača ukinuta je Radničkom iz Niša i Radničkom iz Kragujevca koji su svoje obaveze izmirili.

Takođe, u saopštenju na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije stoji da je Crvena zvezda izmirila sve obaveze osim jedne prema inostranom igraču, ali je klub dao garanciju da će i ona biti izmirena.

Prema saznanjima B92, crveno-beli će izmiriti sve obaveze do petka u ponoć.

Osim Crvene zvezde, obaveze još nisu izmirili Javor i Novi Pazar. Mera zabrane registracije novih igrača ukunuta je klubovima Prve lige "Srbija", Matalcu i Borcu, koji su takođe izmirili sve obaveze. Očekuje se da to učine još Sloga, BSK i Smederevo.

Dodaje se da „Disciplinska komisija još jednom apeluje na klubove da po hitnom postupku izmire svoje finansijske obaveze prema poveriocima što će im omogućiti registraciju novih igrača do isteka prelaznog roka, 14. februara, do ponoći.“

„Mi smo u stalnom zasedanju i dežuraćemo do kraja prelaznog roka, tako da je klubovima otvorena hitna mogućnost da regulišu obaveze i mera zabrane registracije novih igrača odmah će im biti ukinuta“, poručio je Slobodan Pajović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

Pogledajte još