Ljubavni horoskop za 14. februar

OVAN
Pozicija Sunca u Vodoliji i Meseca u Lavu odlično se odražava na sve predstavnike vašeg znaka. Dan je povoljan za emotivnu vezu sa vazdušnim ili vatrenim znacima. Bolje nemojte isprobavati svoje moći nad jednim Jarcom ili Škorpijom, posebno ne nad Lavom.Slobodni Ovnovi mogu upoznati Blizance i sa njim ostvariti dobru komunikaciju ali samo ako upotrebe sav svoj šarm.Potrebno vam je mnogo pažnje i odgovra vam izalzak u veće društvo.

BIK
Trudite se da privučete pažnju jednog Jarca ili Škorpije ali vama će se verovatno udvarati Rak ili će vas pozvati na izlazak.Verujete da možete da se dopadnete osobi koja je prisutna u javnosti ili neka koja se bavi umetnošću.Ako planirate izlazak u društvo, dobićete poziv od jedne Škorpije ili Jarca. Moguće da na vas misli neko ko do skora nije bio slobodan.

BLIZANCI
Pokušajte da budete maksimalno pažljivi prema partneru jer je on zbog nečeg nakraj srca ili potpuno okupiran nekim drugim temama o kojima vi mnogo i ne znate. Trudite se da ga savetujete u vezi sa nečim što je vama interesantno ili da mu date ideju kako da reši poslovni problem ali teško da možete da nađete bilo koju dodirnu tačku, naročito to ne bi mogli biti zajednički prijatelji jer su vaši kriterijumi po tom pitanju potpuno različiti.

RAK
Ako ste dama Rak, verovatno vam se dopada neki vatreni znak, moguće Strelac ili neki Ovan. Trudite se da partneru podižete moral i da ga podstičete da budete istrajan u realizaciji svojih poslovnih planova. Verujete da možete da mu budete od koristi i stalo vam je da ima u vas veliko poverenje, naročito ako ste kolege.Slobodni Rakovi mogu upoznati Bika ili Vagu.

LAV
Pokušavate da budete maksimalno lojalni prema partneru ali u stvari imate tajnu simpatiju. Veoma ste tajanstveni po pitanju ljubavi i dajete na znanje svima, čak i vašim najbližima, kako članovima porodice tako i prijateljima, da ne treba da se mešaju u vaše odluke. Pomalo ste nestrpljivi i neuobičajeno se ponašate u stvari moguće a ste prilično nesigurni po pitanju odluka koje treba da donete kada je u pitanju ljubavni život.

DEVICA
Mesec u fazi punjenja u Lavu za vas može biti prilično naporna pozicija ove planete promenljivih osećanja. Bilo bi dobro da zaboravite nekog ko vas je u priličnoj meri opsedao u izvesnom periodu vašeg života i bio za vas više nego fatalan a sada želite da to izbrišete iz sećanja. Želite da nađete način kako da ispravite grešku kada je u pitanju jedna Škorpija ili Ribe sa kojima se niste baš najbolje slagali u poslednje vreme.

VAGA
Sa Lavom se dobro slažete i možee naći način kako da se dogovorite oko svega šo je do skora bilo sporno. Previše ste zahtevni a da toga nist ni svesni.Trudite se da nikome ne date na znanje kakve planove imate a ako ste slobodni i dopada vam se neko koga viđate negde u nekom većem društvu, najverovatnije ćete biti u prilici da započnete vezu. Neko iz vaše prošlosti intenzivno misli na vas.

ŠKORPIJA
Porodični život vam je veoma bitan i dajete na znanje partneru da može da na vas računa. Ako ste oboje veoma ambiciozni, bićete u prilici da razgovarate o obziljnim poslovima koje ćete verovatno u dogledno vreme zajedno započeti, naročito ako imaju veze sa inostranstvom. Moguća je romansa sa Jarcem koga poznajete preko posla ili sa Ovnom. Neko pokušava da se meša u vašu vezu sa Ribama ili Rakom.

STRELAC
Mesec u fazi punjenja u Lavu za vas bi mogao biti znak neke nove romanse. Neko ko živi u inostranstvu posebno vas intrigira, moguće da se radi o osobi koja je spremna da svoj život u velikoj meri podredi vama i vašim poslovnim planovima. Ipak, zbog naglašenog znak Device i Škorpije, slobodne Ribe mogu danas biti pomalo razočarane ishodom susreta sa nekim ko im je drag.Ne ulazite u poslove u kojima se ne snalazite najbolje.

JARAC
Dan je povoljan čak i ako vam je partner u vatrenom znaku mada bi moglo doći do rasprave zbog ljubomore. Ako ste u vezi sa vodenim znakom osećate se prilično konfuzno po pitanju odluka koje treba da donesete kada je u pitanju ljubavni život. Moguće da je partner prilično ljubomoran ili vam daje povod da vi budete sumnjičavi. Takav period traje izvesno vreme a tranzit Meseca samo podstiče takva osećanja.Danas možete sresti nekog ko će kod vas izazvati kontraverzna osećanja, naročito ako se radi o Jarcu ili Raku.

VODOLIJA
Veoma ste uzbuđeni zbog pomisli da biste mogli sresti jednog Lava ili neku Vagu. Ako spadate u preduzimljive predstavnike vašeg znaka, verovatno ćete dati povod osobi koja vam se dopada da vam se javi ili ćete joj na neki prilično diskretan način dati na znanje koliko vam je draga i da želite da se sretnete.Ako ste u braku pravite plan sa partnerom o nečemu što držite u tajnosti, verovatno u vezi sa ulaganjem novca nov posao.

RIBE
Ovo bi mogao biti za vas stresan dan jer vam pozicija Merkura ne odgovara baš a vladalac je vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa.Trebalo bi da nađete više vremena za osovu koja vam je draga i koja je više puta dala na znanje da očekuje od vas neku vrstu konkretne pomoći, bilo da se radi o nekoj vrsti usluge ili o finansijskoj podršci.Danas ćete biti prijatno iznenađeni vešću koju ćete dobiti od Škorpije.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još