Ovo nikako nemojte izgovarati nakon seksa

Ako se nakon seksa upustite s partnerkom u šaputanja na jastuku, bolje vam je da izbegnete ove izjave koje slove za "ubice raspoloženja":

1. Ovo je bio najbolji seks koji sam ikad imao
Naravno da možda imate najbolje namere, ali upoređivanje vaše partnerke s bivšim partnerkama, nakon što ste se upravo poseksali, nije nešto što vaša draga želi da čuje. Umesto toga počastite je komplimentom zbog nečega što se upravo 'dogodilo' među vama. Niste mogli da skinete pogled s njenih grudi dok je bila na vama? Izluđuju vas njeni poljupci? Sigurno postoji neki kompliment koji joj možete reći.

2. Ovo je trajalo duže nego inače. Jesi li dobro?
Žene su nakon seksa posebno ranjive stoga bilo kakva kritika na račun njene "izvedbe" u krevetu može je povrediti. Radije joj recite da nakon seksa blista, ili da nema mesta na kojem biste u tom trenutku radije bili.

3. Koliko si puta svršila?
Ako postavite ovo pitanje može zvučati kao da od nje mamite komplimente o tome koliko ste dobri u krevetu. Ako vas zaista zanima njen osvrt na vašu izvedbu, pitajte to na produktivniji način, na primer: "Reci mi dve stvari koje su ti se svidele i dve stvari koje ti se nisu svidele?" Na taj način dobićete pravu povratnu informaciju o tome kako se ona oseća i šta misli.

Izvor: hot.net.hr
Foto: sxc.hu

Pogledajte još