POTRESNO: Kako je Mišo Kovač spasio život svojoj ćerci

Ivana je nastupila sa ocem na rasprodatim koncertima u dvorani Vatrolava Lisinskog u Zagrebu uz euforično raspoloženje publike. Odrasla je kao najmlađe dete u porodici slavnog pevača i bivše Miss Jugoslavije, Anite Baturine. Brat Edi je tragično poginuo za vreme rata u bivšoj Jugoslaviji, a Mišo je tonuo u depresiju.

On je 1999. godine pokušao samoubistvo hicem u srce.Ivana je tada počela da se drogira. Majka Anita prva je primetila da s Ivanom nešto nije u redu, a onda su se angažovali današnja supruga Miše Kovača, Lidija i njen otac. Mišo je Ivanu odmah odveo u bolnicu, a zatim naterao u komunu na Čiovu. Danas Ivana o tome samo kratko kaže:

- Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan.

Ivana je u komuni provela dve godine. Uprkos pravilima komune da štićenici s roditeljima mogu komunicirati samo dva puta godišnje, Mišo je svaki dan zvao telefonom i rtaspitivao se za nju.

Ivana se seća svog spokojnog i srećnog detinjstva, kada su gosti njihove kuće bili veliki umetnici iz regiona.

- U našu kuću su dolazili i Đorđe Novković i Boris Dvornik i Doris Dragović, Miljenko Smoje, sestre Barudžije i Zdravko Čolić, pa Džiboni, Daleka obala... Ma cela tadašnja glumačka i muzička scena. Znalo je biti stvarno divno - kaže Ivana.

Foto: Youtube/Screenshot
Izvor: Blic

Pogledajte još