Džajina ćerka organizuje Formulu 1 u Monaku!

Ćerka Dragana Džajića definitivno osvaja svet, ali ne samo svojom lepotom.

Naime, budući da već nekoliko meseci živi i studira u Monte Karlu, Fakultet za procenu vrednosti i organizaciju velikih događaja, zgodna manekenka je imala sreće da je njena grupa zbog najboljeg rada odabrana da učestvuje u ovogodišnjoj organizaciji trke za Formulu 1 koja će se održati maju.

(old_image)

- Veoma ulažem u svoje obrazovanje i posebno mi je drago što se trud na kraju isplatio. Na fakultetu smo početkom godine imali jednu vrstu takmičenja u okviru koga smo morali da osmislimo i prezentujemo najbolju moguću organizaciju u sklopu Formule 1 Grand Prix-a. Moja grupa i ja smo pobedili, a kao nagradu dobili da zaista ove godine učestvujemo u organizaciji ovog veličanstvenog događaja koji je veoma bitan za Monako. Naravno, mi ćemo biti pomoć glavnim organizatorima, budući da se radi o svetskom događaju. Nadam se da ćemo biti podjednako uspešni kao i u našem takmičenju, istakla je ponosno lepa Džajina kći.

(old_image)

Inače, Dragana je nedavno na kratko posetila Beograd i svoju porodicu, gde je odradila novi fotosešn u Vili Jelena i definitivno potvrdila da pamet i lepota ipak mogu zajedno.

(old_image)

Pogledajte još