Vrnjačka Banja: Najduži poljubac trajao sat i dva minuta

Ljubav je bila u vazduhu, a poljupci su "prštali" na sve strane.

Dokle god je pogled dopirao, zaljubljeni parovi u zagrljaju trudili su se da osvoje vredne nagrade za najduži poljubac, najstariji i najatraktivniji par.

Pobednici u kategoriji Najduži poljubac su Irena i Đorđe Božić, koji su i prošlogodišnji pobednici, a čiji poljubac je trajao sat i dva minuta.

Drugo mesto, sa poljupcem dugim sat i jedan minut osvojili su Aleksandra Josijević i Ljubodrag Palić iz Kruševca, koji su izabrani i za najatraktivniji par, dok je treće mesto pripalo Željeni Živanović i Vladimiru Đorđeviću iz Popanje.

(old_image)

U kategoriji Najudaljeniji par pobedili su Slava i Milica Luković iz Preševa, za Najstariji par izabrani su Danijela Polinčević i Bojan Bajić iz Užica.

Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja kaže da je takmičenje za najduži poljubac dolazi u vreme kada Vrnjačka Banja beleži najveći broj turista u srpskim banjama.

"To se odrazilo na taj način sto smo imali za 30 odsto više noćenja nego prošle godine. Veliki broj medija koji su došli da prate manifestaciju ove godine malo uplašio naše takmičare, pa je skoro polovina odustala. Ali, zadovoljni smo, i voleli bi da nam građani daju ideje, koje bismo uneli kao novine za naredne godine", kaže Karavesović.

Rekord u najdužem poljupcu (ranijih godina) na Mostu ljubavi iznosi sat 20 minuta i 34 sekunde.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još