Žena koja je žrtva lažnog plastičnog hirurga: Ja sam sada čudovište!

Dugo vremena Raji nije želela da pokaže svoje lice u javnosti. Ona je bila žrtva Onil Ron Morisa, lažnog plastičnog hirurga, koji je ženama ubrizgavao ilegalni i opasni koktel od cementa za oblikovanje tela.

Moris trenutno služi jednogodišnju kažnu u zatvoru zbog bavljenja medicinom bez dozvole. On se takođe suočava sa optužbama za ubistvo iz nehata za smrt Šatarke Nubi (32), koja je platila najmanje 2.000 dolara za sređivalje zadnjice, kukova, butina I grudi. Suđene za taj slučaj je i dalje u toku.

U međuvremenu,Raji se i dalje suočava sa posledicama Morisovog rada na njenom telu.

Ona je Morisu platila 3.000 dolara u periodu od 10 meseci u 2005. godini. Nažalost, “cement” fileri koji su ubrizgani u njene obraze, usne, grudi i zadnjicu, doveli su to toga da izgleda kao čudovište.

"Nakon intervencija sam se osećala dobro, ali onda je počela noćna mora. Prvo mi se pojavio veliki čir na licu, koji je postajao sve veći i veći kako su dani prolazili. Bilo je veoma bolno i onda je odjednom zeleni gnoj eksplodirao na mom licu i po ogledalu. Bilo je zeleno i žuto, pomešano sa krvlju. Izgledalo je zastrašujuće",
kaže ona.

Narinesing se sada oseća bolje, a čirevi na njenom licu su se smanjili zahvaljujući injekcijama i laserskoj terapiji koju dobija od plastičnog hirurga Džona Martina.

Izvor: 24sata

Pogledajte još