Ljubavni horoskop za 16. februar

Ovan

Ovaj period bi mogao biti period ljubavi. Možete zapaliti staru ljubav ili naći nekog novog. Imajte samo hrabrosti da kažete kako se osećate. Možete biti iznenađeni pozitivnim odgovorom. Sredina dana donosi najbolji fokus na obaveze koje imate za naredni period. Bitno je da napravite dobar plan. Susreti ovog vikenda vas čine malo buntovnijim nego što ste bili u prethodnom periodu.

Bik

Ako vam se neko udvara ili pokušava da zapali staru varnicu, ovo je vreme da preduzmete akciju. Ne budite previše strogi prema sebi. Ovo je vreme promena i ponovo vraćanja na neke pozitivne stvari u vašem životu. Bračni Bikovi će pak provesti dan u sređivaju svojih računa, planiranju poslova, pomalo strahujući od nezavidne budućnosti.

Blizanci

Ovo je dan za fizičke aktivnosti. Lakše će vam danas biti da se popnete na planinu nego da rešavate emotivan odnos sa partnerom. Možete dosta da postignete u oblasti karijere danas, makar kada su razgovori i planovi u pitanju. Jake emocije mogu da vas dovedu u konfrontaciju sami sa sobom, zato izbegavjte razgovore na temu i sa osobama od najvećeg poverenja.

Rak

Vreme je da završite sve što ste izbegavali kada je vaš posao u pitanju. Vaše raspoloženje je sklono promenama, ali ne želite nikome da objašnjavate. Pametnije da o tome razgovarate sa nekim od poverenja. Neko od nadređenih će pohvaliti vaše organizatorske sposobnosti. Videćete koliko su cenjeni vaši napori da dovedete posao na pravi i stabilan put. Vodite računa kome opraštate kada su prijatelji u pitanju.

Lav

Previše energije trošite na nebitne stvari. Da li držite još uvek bes i ogorčenje u sebi u vezi nepouzdanosti drage osobe? Zadržavanje gorčine može biti otrovnije nego mržnja. Okrenite se nekim poslovnim temama. Imate prirodnu sposobnost da se popnete lestvicama uspeha. Iskoristite to!

Devica

Najbolji dan da se organizujete. Nadate se završetku bitnih projekata. Ne budite kritični, ali ni samokritični. Jednostavno budite ponosni na ono što ste do sada postigli. Ističe se vaša sposobnost upravljanja kako na poslu tako i u kući. Treba nekog da zaustavite u trošenju previše novca. Da li je vreme za ozbiljan razgovor? Ovi dani favorizuju putovanja i obnavljanje starih veza i prijateljstava.

Vaga

Možete se osećati veoma neraspoloženi ovog dana. Pokušajte da indetifikujete šta vas muči. Kontaktirajte dobre prijatelje koji vam daju pozitivan stav. Možete doživeti neobičnu želju da osetite preveliko uzbuđenje. Možda ste se fokusirali na pogrešnu osobu. Pazite na posledice. Izbegavajte kupovinu na kredit u narednom periodu. Iskoristite dan za čitanje, san ili odmor kod kuće. Uradi ono što te najviše opušta.

Škorpija

Ovo je dan za sve vrste porodičnih problema. Očistite plakar i poklonite sve što niste koristili i što ne planirate da koristite ikada. Imate šansi da postavite stvari da budu što spokojnije i smirenije kada je vaš ljubavni odnos u pitanju. Ne sudite na osnovu starih obrazaca. Prevazišli ste to! Fokusirajte se na novine, preokrete...


Strelac

Ovih dana neće biti neočekivanih promena. Otkriće vam se mnoge stvari kroz druženja i razgovore. Uži krug porodice i prijatelja je pravo mesto za vaše opuštanje. Ne zanemarujte ovih dana poslovne obaveze, iako ćete neku ličnu papirologiju morati sređivati. Iznesi svoje namere voljenoj osobi. Oboje ste spremni da krenete dalje,ali je bitno da partner zna da ste tu uz njega. Budućnost je primamljiva.


Jarac

Bićete okruženi ljudima danas i dobro ćete funkcionisati. Brižni ste i puni razumevanja u kući. Ukućanima izuzetno prija. Sreća može biti zbunjujuća, tako se osećate danas.Jedan član familije želi da vam objasni neke prošle događaje, ali vi nemate ni želje ni volje da slušate o tim stvarima. Jasno ćete staviti do znanja šta mislite o starim svađama.

Vodolija

Neka otkrića mogu da vam pokvare raspoloženje. Ne dozvolite to. Visok nivo energije može naglo da padne i da postanete frustrirani veći deo dana. Izbegavaćete neke ljude, ali ako se osećate tako, vi i uradite tako. Možda će vam poseta teretani ili fitnes centru omogućiti da se oslobodite negativne tenzije. Ponekada ljudi ne shvataju koliko ste osetljivi.

Ribe

Možda ćete moći da iskoristite dobre ideje nekih ljudi. To će biti budući uspeh, ali je potrebno još strpljenja. Verujte u svoje snove. Ako je ikako moguće provedite više vremena kući tokom naredne nedelje. Opusitite se i uživajte u onome što ste stvorili i šta tek planirate da stvarate. Poslušajte savet dobrog prijatelja kada je ljubav u pitanju.

Moja astorlog

Pogledajte još