Igor Rakočević hitno primljen u Urgentni centar zbog pucanja čira

Kako je potvrđeno "Blicu" u ovoj zdravstvenoj ustanovi, 13. februara Rakočević je primljen zbog velikih bolova, a potom je smešten na hirurško odeljenje.

Gastroskopijom je utvrđeno da je došlo do pucanja čira na dvanaestopalačnom crevu, a sam Rakočević se oglasio dva dana kasnije na Tviteru, napisavši "Bogat čovek ima 100 želja, a bolestan samo jednu".


Iako je i dalje na Hirurgiji, Rakočević za sada nije operisan, najverovatnije ga čeka još jedan gastroskopski pregled, a u ponedeljak se tokom prepodneva ponovo oglasio na pomenutoj društvenoj mreži, izrazivši zadovoljstvo što je jedna od ljubiteljki košarke dobila njegov dres Crvene zvezde, čiji je kapiten bio prošle sezone.

Igor Rakočević je pored beogradskih crveno-belih u karijeri nastupao još za Budućnost iz Podgorice, Minesotu Timbervulfs, Valensiju, Real Madrid, Tau Keramiku, EFES i Montepaski, triput je bio najbolji strelac Evrolige, a sa našom nacionalnom selekcijom osvojio je Eurobasket 2001. i Svetsko prvenstvo godinu dana kasnije u Indijanapolisu

Izvor: Blic
Foto: Skrinšut sa mozzartsport.com

Pogledajte još