Nedeljni ljubavni horoskop: 17.2.2014. – 23.2.2014.

OVAN

Veoma uzbudljiv period je pred vama, jer već u ponedeljak ili utorak možete doći u iskušenje da uđete u vezu s nekim ko nije slobodan. Čuvajte se paralelnih odnosa i sa vaše, i sa strane potencijalnog partnera. U sredu biste mogli da doživite flert na radnom mestu ili sa nekim ko ima kontatke sa nekim iz vaše firme. Pa ipak, ulazak u ozbiljnu vezu s ovom osobom, mogao bi značiti prilično naporan period za oboje. Četvrtak je dobar dan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su u braku. Primićete lepe vesti u vezi neke nagrade koja će i vama, a i partneru mnogo značiti. Vikend provedite u krugu porodice.

BIK

Ova nedelja protiče u znaku nesporazuma sa voljenim bićem. Vi ste stvorili jednu sliku u glavi o vašoj drugoj polovini koja nema mnogo veze sa realnošću. U utorak ćete razmišljati o voljenoj osobi i pokušavati da nađete način da do nje doprete. Ako ste još uvek singl, pokušavajte da budete što iskreniji i prirodniji, jer jedan iznenadni susret bi mogao mnogo toga da promeni na vašem ljubavnom planu. U četvrtak se posavetujte sa nekim ko vas dobro poznaje i ko je, prvenstveno, iskren prema vama. Možete da uvidite svoje greške ako ste zaista spremni da se menjate. Poradite na vašem duhovnom razvoju.

BLIZANCI

Ova nedelja će biti izuzetno uzbudljiva za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji maštaju o strastvenoj avanturi ili o vezi s nekim ko ih je u prethodnom periodu prilično fascinirao. U utorak budite spremni na kompromise i prilagođavanja, nebitno da li tragate za partnerom ili ste u braku. U sredu i četvrtak, izbegnite druženje sa osobom koja je naporna ili zahtevna, da se ne biste osetili prazno ili iskorišteno. Svi oni koji su singl, treba da se u petak okrenu umetnosti u bilo kom smislu. Poseta nekim dešavanjima koji favorizuju lepo, može doneti prijatno iznenađenje u obliku jednog novog poznanstva.

RAK

Početkom nedelje će vas krasiti nezavisni duh. Ako ste slobodni, verovatno ćete ljubavnu stranu života zapostaviti i uživati u svojoj slobodi. Ako ste u vezi, pazite da ne preterate. Nemojte da postanete samoživi i ignorišete svog partnera. Sebe treba staviti na prvo mesto, ali nemojte ugrožavati druge na taj način. I u drugoj polovini nećete biti naročito zainteresovani za ljubav. Bićete više fokusirani i zainteresovani za posao i karijeru. Imaćete podršku i ohrabrenje od voljene osobe. U znak zahvalnosti, priredite mu nešto lepo za dane vikenda.

LAV

Vaša usporena i obazriva priroda će zatajiti početkom nedelje, pa ćete raditi neke neočekivane stvari i preuzimati nesigurne korake. Pazite da ne uradite nešto zbog čega biste se posle mogli kajati. Sredinom nedelje, vaš ljubavni život će imati jednu laganu, udobnu i finu stranu i to će se zadržati sve do petka. Neće biti naročitih uspona i padova, ali uživanje neće izostati. Vodite računa da ne budete previše posesivni za vikend. Ako se i budete tako osećali, zadržite to za sebe i ne donosite prenagljene odluke. U nedelju radite nešto interesantno i neuobičajeno sa svojom voljenom osobom.

DEVICA

U ponedeljak i utorak moraćete da donesete odluku o tome da li svoju vezu da unapredite i podignete na viši nivo, ili da sačekate još malo. Nemojte srljati i lupati glavu da donesete odluku odmah. Sredinom nedelje rešenje će se iznenada pojaviti, pa je svako bespotrebno mozganje trošenje vaše energije. Do petka će sve već biti dovedeno u red i moći ćete da se opustite. Subotu i nedelju posvetite kreativnom radu i hobijima koji vas opuštaju. Ako imate patnera, uključite u njega u svoje poduhvate. Vi slobodni, uživajte u tome što je svo vreme ovog sveta samo vaše.

VAGA

U ponedeljak postoji mogućnost da kažete nešto što ustvari ne mislite i da izazovete niz komplikacija zbog toga. Pokušajte da držite jezik za zubima. Sreda i četvrtak su povoljni dani za druženje sa prijateljima i imaćete niz divnih momenata i avantura sa nima. Nemojte osećati grižu savesti, jer ćete za vikend imati dovoljno vremena da se posvetite ljubavnoj strani života. Veliko spremanje i pranje veša neka sačeka ili ga prepustite nekom drugom. Neka vam ovog vikenda partner bude prioritet.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje male promene rutine i svakodnevnice, imaće izuzetno pozitivan uticaj na vaš ljubavni život koji je, morate priznati, pomalo uspavan u poslednje vreme. Od srede ćete biti prinuđeni da se više posvetite sebi nego ljubavnom životu. Radi se o tome da će vaše zdravlje biti slabo. Poradite na svom imunom sistemu. Budite fizički aktivni, smanjite alkohol i cigarete. U suprotnom, sve negativnosti će se odraziti na vašu vezu. Ukoliko ste slobodni radite za vikend nešto kreativno. Postoji mogućnost da upoznate nekoga sa istim interesovanjima.

STRELAC

Bez obzira na vašu u prodornost i potrebu za kontrolom, u ponedeljak i utorak je najbolje rešenje da odustanete i prepustite se strujama da vas vode. Napustite sve unapred izmišljene priče i bubice i bićete iznenađeni pozitivnim reakcijama. U sredu i u četvrtak, vaša praktična strana dolazi u centar pažnje. Od petka i tokom vikenda, bićete posebno šarmantni i neodoljivi. Čak ćete i u prnjama izgledati izuzetno privlačno i seksi. Nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Usporite, opustite se i uživajte u svojoj neodoljivosti. Ako ste slobodni, verovatno ćete privući neku interesantnu osobu, sa kojom biste mogli imati romansu.

JARAC

Situacija na ljubavnom planu ove nedelje nije naročito stabilna. Verovatno su u pitanju prevelika očekivanja, bilo da ste u vezi, bilo da ste singl. Utorak donosi zahlađenje odnosa sa voljenim bićem, a sve ovo kao rezultat nagomilanog nepoverenja. Nesuglasice ste trebali još mnogo ranije da rešite, ali ako stvarno verujete u ljubav, pokušajte još jednom otvoreno o svemu da porazgovarate. Sreda je dan za komunikaciju, pa je dobro da svi oni koji traže ljubav budu u pokretu i okruženi što većim brojem ljudi. U četvrtak i petak, ne verujte svemu što čujete, a tiče se vašeg partnera.

VODOLIJA

Za vas je od izuzetne važnosti da ljubomoru držite pod kontrolom, naročito ako ste od skoro uplovili u emotivni odnos. Vaša impulsivnost bi vas mogla skupo koštati već u ponedeljak i partner bi mogao veoma brzo da izađe iz veze. Prevelike zahteve ne postavljajte u sredu i četvrtak. Svet se ne okreće oko vas. Umesto toga, saslušajte predloge druge strane. Petak donosi mogućnost neočekivanih obrta u ljubavi. Ako ste singl, verovatno ćete se dvoumiti između više potencijalnih partnera. Dajte svakom šansu, prijatno ćete se iznenaditi. U nedelju provodite vreme sa nekim ko je spreman da vas razume i prihvati u potpunosti.

RIBE

Ove nedelje je veoma bitno da budete tolerantni prema zahtevima voljenog bića, ali ne i previše popustljivi. Vezu čini dvoje ljudi i ne dozvolite da suprotna strana celo vreme diktira tempo. U utorak ozbiljno porazgovarajte o ovome, kako ne biste imali većih neprijatnosti u buduće. Sreda nosi neke prilično naporne razgovore u kojima se ne snalazite baš najbolje, pogotovo ako imate za partnera hirovitu i nestalnu osobu. Ove nedelje, generalno, pokušajte da razmišljate o tome da li ste vi zaista zadovoljni izborom partnera. Petak i subota su srećni dani za one koji tragaju za ljubavlju.

Izvor: Horoskopius

Pogledajte još