NEVEROVATNO: Znate li koliko je koštala jedna emisija "Granda"?

0

Koliko je velika gledanost ovog sadržaja, govori i činjenica da je pre četiri godine tadašnja Foks televizija nudila Popoviću i Živojinovićevoj 15 miliona evra da pređu sa Pinka na njihovu televiziju.

Ista kompanija „KKR Investment“, je nedavno za milijardu dolara kupila kablovski sistem SBB na kom će od sredine marta emitovati “Grand TV”, a za nekoliko meseci još dva: “Grand TV 2” i “Grand TV 3”.

Sav novac koji su dobili od prodaje većinskog dela svoje produkcije Saša i Brena ulažu u “Grand” sa idejom da od ove kuće zajedno sa Britancima, vlasnicima fonda, naprave najveću produkciju i muzičku televiziju ne samo u regionu, već i u ovom delu sveta. Zbog svega toga, Srbijom je već počeo da kruži vic da SBB znači: Saša, Brena, Boba.

Emisije: “Grand šou”, “Grand parada” i “Zvezde Granda” ostaju do septembra na TV Pinku prema ugovoru koji je potpisan između Željka Mitrovića i čelnih ljudi Granda, a “Narod pita” će se uskoro preseliti sa Pinka na “TV Grand”.

Svaka od ovih emisija košta 10.000 evra, što znači da je Pink televizija bila u obavezi da mesečno plati Saši i Breni čak 160.000 evra za njihovo emitovanje. Koliko je velika gledanost ovog sadržaja, govori i činjenica da je pre četiri godine tadašnja Foks televizija nudila Popoviću i Živojinovićevoj 15 miliona evra da pređu sa Pinka na njihovu televiziju.

Željko Mitrović od juče umesto planiranog Grand kanala na paketu „Pink klik“ emituje svoj „Bravo music“ sa narodnom muzikom

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.