To je ljubav: Zbog žene smršao 125 kilograma!

Naime, Džordan je zbog simpatije iz srednje škole koju je nakon godina odvojenosti ponovno susreo, izgubio 125 kilograma i danas odgovorno tvrdi kako mu je ljubav uistinu spasila život.

Džordan tvrdi da njegovi problemi s debljinom nisu oduvek postojali, ali sve se promenilo u kasnim dvadesetima kada se počeo da se goji dostigao je težinu od čak 205 kilograma. On kaže da je dnevno unosio i do 12 hiljada kalorija.

(old_image)
Foto: Twitter

Ipak, sve se promenilo kada je ponovno susreo svoju staru ljubav s kojom je danas u braku i zajedno vode fitness centar u Džeaksonvil Biču.

"Bet me pogledala i u njenim očima nisam video ništa drugo nego ljubav i prihvaćanje. Ne mogu vam opisati koliko je to moćno bilo. To mi je potpuno promenilo život"
, rekao je za CNN Džordan koji je prije samo šest godina imao ozbiljnih problema sa zdravljem. Patio je od dijabetesa, plućne bolesti, apneje, visokog pritiska i holesterola.

Zbog debljine je čak dve i po godine proveo prikopčan na kiseonik, a lekari su ga upozoravali da, nastavi li tako, neće živeti duže od dve godine.

(old_image)
Li i Bet / Foto: Twiter

Deo problema, tvrdi Li, bio je i raskid s Bet s kojom je izgubio kontakt nakon srednje škole. A, upravo je Beth razlog zbog kojeg se vratio u formu.

"Nikad nisam jeo manje od dve velike pize, nakon toga porodično pakovanje čipsa, dva velika pakovanja keksa i ogromne količine sladoleda... Svoje sam emocije zakopao u hrani"
, rekao je Li koji danas ima 80 kilograma.

"Ljubav, prihvaćanje i podrška promenili su me. Uz samo malo truda, možete postići puno toga", zaključuje Džordan.


Index.hr

Pogledajte još