Profesor fakulteta pretučen u Košutnjaku

0

Rajka Golića (30) profesora Geografskog fakulteta i jednog od najvernijih članova i osnivača “Maraton kluba 1893″ brutalno su pretukla trojica mladića samo zato što se slučajno očešao o rame jednog od njih trčeći obeleženom stazom u Košutnjaku.

Incident se dogodio na treningu “Maraton kluba” pre dva dana, a Rajko je danas pušten iz Kliničkog centra gde je primljen sa vidnim podlivima, hematomima i polomljennim nosem.

„Incident se odigrao pošto je Rajko na uobičajenom treningu pretekao trojicu nepoznatih mladića i tom prilikom se slučajno očešao o rame jednog od njih. Istog trenutka su ga oborili na zemlju jakim udarcem u leđa, a onda i mučki počeli da šutiraju“
, počinje priču Golićev kolega Slavko Šećerov dodajući da nije bilo očevidaca, i da je Rajko sa polomljenim nosem krvareći, sam morao da pozove Hitnu pomoć koja ga je odmah odvezla u Klinički centar, gde je smešten na odeljenje Intenzivne nege.

Šećerov dodaje da je Golić “momak koji u životu mrava nije zgazio” i da ničim nije zaslužio da ga brutalno iz čista mira usred bela dana prebiju, a pogotovo da se nađe u situaciji da njegovi najbliži strepe za njegov život.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.