ČELNICI GRANDA NE ŠTEDE: Pogledajte koliko su uložili u novu opremu

Čelnici „Grand proukcije” angažovali su prestižnu kompaniju „Robe Pointes” iz Češke, koja ima predstavništva širom sveta, da im opremi novi studio iz kojeg će uskoro emitovati sve emisije!

Pročitajte i: UZELI VELIKE PARE: Za ovu cifru je prodat Grand

Ova kompanija je bila zadužena za vizuelni izgled koncerta Dejvida Gete u Brazilu, nemačkog muzičkog takmičenja „Vojs”, „Zlatnog cirkusa” u Italiji, automobilskih trka i mnogih svetskih rijalitija, zbog čega Saša Popović i Lepa Brena nisu žalili novac kako bi njihova nova scena na Košutnjaku izgledala perfektno, a šuška se da je reč o pola miliona evra!

Pročitajte i: PRODATA "FABRIKA SNOVA": Saša Popović više nije vlasnik Grand produkcije

Na zvaničnom sajtu ove kompanije piše da im je projekat „Granda” prvi na srpskom tržištu i da je reč o najpoznatijoj folk produkciji na Balkanu. Oni takođe hvale saradnju sa direktorom rasvete „Granda”, s kojim su dogovorili da urade kompletan vizuelni dizajn, led-ekrane, svetlosne efekte i lajt-šou u novom studiju iz kojeg će se emitovati sve četiri njihove emisije: „Grand šou”, „Grand parada”, „Narod pita” i „Zvezde Granda”.

- Kada su odlučili da pokrenu svoj „Grand” kanal, Saša i Brena su se složili da im je izgled scene veoma bitan, pa su kontaktirali sa ovom prestižnom kompanijom. Posle nekoliko sastanaka dogovorili su se o svakom detalju i potpisali su ugovor vredan pola miliona evra. Scena sada izgleda maestralno, a zahvaljujući brzim promenama svetala svaki nastup pevača je drugačiji. Na plafonu se nalazi niz ekrana na kojima se tokom nastupa određenog pevača može emitovati spot ili trenutni nastup iz različitih uglova. Popović je takođe prihvatio predlog za postavljanje kanala koji ispušta izmaglicu različitih boja - kaže naš izvor.

Izvor: Alo

Pogledajte još