NIJE MU ODOLEO: Robi Vilijams poljubio srpskog voditelja u usta!

Kontroverzni pevač Robi Vilijams u toku uživog emitovanja emisije “Today” u Australiji, zapanjio je sve prisutne kada je voditelja Karla Stefanovića, koji je inače srpskog porekla, poljubio u usta!

Britanski pevač oduševljeno je izašao na binu, usput se pozdravljao sa vatrenim fanovima, da bi, kada je stigao do domaćina šoua, potpuno neočekivano, uhvatio ga obema rukama u poljubio u usta!

Iako se u početku potpuno zbunio, Karl je ubrzo prihvatio šalu i razvukao osmeh.

- Ha, upravo sam poljubio Robija Vilijamsa u usta! Baš je bilo dobro! – kroz smeh je rekao voditelj, dok ga je koleginica Liza Vilkinson “ispravila” uz komentar da je Robi, u stvari, poljubio njega.

Nakon što je otpevao par svojih hitova, pevač je prokomentarisao iznenađujući gest.

- Karl je veoma seksi muškarac. A ako to uradim sa muškarcem, to nije prevara. Nisam mogao da odolim, on je tako nežan, pažljiv ljubavnik. Brine se o svim mojim potrebama – u svom maniru se našalio Vilijams.

Inače, voditelj Karl Stefanović omiljena je ličnost sa australijskog “Kanala devet”. Poreklom je iz Srbije, a njegov deda Dragić Stefanović, sa očeve strane, bio je srpski zatvorenik tokom Drugog svetskog rata.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još