Microsoft redizajnirao SkyDrive

Kompanija Microsoft je objavila globalnu dostupnost besplatnog servisa OneDrive. Ovaj servis, do skoro poznat pod imenom SkyDrive, pruža mogućnost korisnicima da na jednom mestu čuvaju fotografije, video zapise i dokumente, istovremenoim omogućavajući lak i jednostavan pristup sa bilo kog uređaja i bilo kog mesta.

Novi OneDrive nudi sve ono što su korisnici voleli kod SkyDrive-a, ali i nove, unapređene opcije za deljenje video sadržaja, kao i aplikacije za Windows Phone, iOS, Android i Xbox. OneDrive nudi i 7GB besplatnog prostora za skladištenje podataka.

(old_image)

Pored kompatibilnosti sa drugim platformama i jednostavnog pristupa, OneDrive omogućava korisnicima da zajedno rade na dokumentima, a da ne moraju fizički da budu jedni uz druge. Opcija OneNote je najpogodniji način za hvatanje važnih beleški, kojima se može pristupiti sa gotovo bilo kog operativnog sistema.

Jedna od novih opcija koje nudi OneDrive uključuje i automatski backup kamere na Androidima, pružajući korisnicima ovog operativnog sistema mogućnost da jednostavno prebace video zapise i fotografije sa Androida na druge uređaje. Opcija deljenja fotografija direktno sa servisa na društvene mreže poput Facebooka, jedna je od najpopularnijih opcija OneDrive-a.


B.J.
Pogledajte još