Dnevni horoskop za petak 21. februar

Ovan
Neočekivani poziv za zabavu mogao bi da vas poveže sa nekim bitnim ljudima koji vam mogu značiti u poslovnoj karijeri. Upoznaćete nekog značajnog doktora, bankara ili investitora koji će vam nakon razgovora predložiti zajedničku saradnju. Važno je da budete nasmejani, ali da u isto vreme pokažete da ste ozbiljni. To je umetnost koju vi odlično znate da upotrebite.

Bik
Danas ćete se usled bogatog društvenog života osećati kao u vrtlogu. Nova imena, pozivi, brojevi telefona, mejlovi napraviće vam čitavu zbrku u glavi. Pokušajte da sve stavite na papir i budete dobro skoncentrisani. U večernjim časovima se opustite uz neku aktivnost koja opušta vaš duh i telo.

Blizanci
Vaše veštine kada su upitanju računari i tehnologija uopšte danas će naglo da se poboljšaju. To će vam doneti uspeh na poslu i shvatićete da neke stvari mogu da se urade na lakši i brži način neko do sad. Uskoro biste mogli dobiti unapređenje. Iskoristite današnji dan za edukaciju. To je upravo najbolje za vas.

Rak
Danas ćete biti motivisani, fokusirani i jači nego što je to uobičajeno. Vaša sposobnost da se dobro snađete u svetu i među ljudima će vam dati posebno visoko samopouzdanje. Ciljevi koje imate biće vam na dohvat ruke. Bićete hrabri i spretni na svim životnim poljima. Iskoristite maksimalno ovaj dan. Veče je povoljno za odlazak u provod.

Lav
Iznenadne pozitivne promene u vašoj porodici će vam danas vratiti osmeh na lice. Neko od vama bliskih članova doživeće neki veliki uspeh i vi ćete mu biti potrebni kao podrška. Dajte sve od sebe. Ovo je, iako vam ne deluje tako, veliki dan. Pozitivna energija je svuda oko vas. Ukoliko imate pratnera, recite mu koliko vam je stalo. Osmeh neće izostati.

Devica
Danas ćete verovatno hteti da rano napustite kancelariju i uživate u slobodnim aktivnostima. Međutim, baš kada to najviše budete želeli, iznenadne obaveze će vas sprečiti. Ako ne, imaćete puno obaveza u kući. Nemojte dozvoliti da vam to pokvari raspoloženje. Veče vam donosi iznenađenje koje ćete dugo pamtiti.

Vaga
Zadatak koji zahteva puno pisanja mogao bi da otkrije u vama novi talenat koji niste ni znali da posedujete. Bićete iznenađeni i želećete da napredujete u ovoj veštini. Mogli biste je povezati sa tehnologijom na neki način ili naći način da je unovčite. Nikad nije kasno za nove izazove. Iskoristite ono što vam je pruženo.

Škorpija
Novi deo opreme koji danas bude stigao na vaše radno mesto, učiniće vas posebno radosnim i spremnim za nove radne pobede. Vi ste kao neko dete koje je željno nove igračke. Nema ništa loše u tome, samo povedite računa da vas ljudi u okruženju pogrešno ne protumače i ne prozovu nezrelom i neozbiljnom osobom.

Strelac
Druženje sa prijateljima koje niste dugo videli moglo bi vam ulepšati današnji dan. Očekujte poziv koji će svakodnevnu rutinu pretvoriti u nezaboravnu zabavu preplavljenu smehom, emocijama i lepim sećanjima. U večernjim časovima posvetite se svom partneru i provedite romantično veče kod kuće. Na taj način učvrstićete i poboljšati trenutni odnos.

Jarac
Rasprava sa prijateljem će vas dovesti u situaciju da sve karte spustite na sto i napokon kažete kako se zaista osećate. To nije uvek lako, ali zvezde vam danas šalju posebnu snagu. Iskren stav će popraviti iskreno prijateljstvo. Ako ono nije iskreno, ni ne treba vam. Vreme je suviše dragoceno da bi se trošilo na lažne ljude.

Vodolija
Vaš talenat da izmislite nešto što se nikada nije dogodilo, danas će biti posebno izražen. Za vas je sve moguće. Vaša mašta će biti toliko jaka, da će u kombinaciji sa vašom moći ubeđivanja raditi u vašu korist. Ako se bavite pisanjem, iskoristite ovaj talenat na to. Finansije vam idu od ruke. Ako imate nekog posla vezanog na novac, iskoristite ovaj dan.

Ribe
Ako ste planirali neko daleko putovanje, danas je pravi dan da se posvetite tome. Duh će vam danas biti naročito izražen, pa se posvetite nematerijalnim aktivnostima i uživajte u skladu sa samim sobom. Ne dozvolite da vas poremete brige o budućnosti i teške misli.

Izvor: ženskikutak

Pogledajte još