POGLEDAJTE: Sa kim je sve Ana Nikolić bila u vezi za samo godinu dana

Iako priča da priželjkuje svadbu, a i da želi da se ostvari u ulozi majke, Ana Nikolić menja momke kao čarape! Samo u poslednjih godinu dana ovu pevačicu su mediji dovodili u vezu sa nekoliko biznismena, dok je najveći skandal izbio zbog afere sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, čija verenica je Anu i pretukla.

Iako se još uvek nisu smirile strasti kada je ta veza u pitanju, u ljubavnom životu Nikolićeve desili su se novi momenti. Ana je posle toga bila u vezi sa vlasnikom diskoteka iz Švajcarske Slobodanom Tomašom, s kojim se provodila u Tajlandu, a njena trenutna avantura je rukometaš i estradni zavodnik Vladimir Mandić.

Kako saznajemo, ljubav između Ane i Vlade se rodila kada je pevačica iznajmila stan u njegovoj zgradi, a sada planiraju da otputuju zajedno na kraći odmor.

- Vlada ima obaveze u klubu i vodi porodični biznis u Bosni, zbog čega nema mnogo vremena za novu vezu, dok sa druge strane ona ima nastupe zbog kojih često putuje. Uglavnom se viđaju kod njega u stanu, retko izlaze zajedno, osim na večeru u Vladin restoran. Zbog toga je Vlada odlučio da iznenadi Anu kraćim odmorom u Crnu Goru, gde će moći da se posvete jedno drugom - kaže naš izvor blizak ovom paru.

Kada smo pozvali Mandića da nam potvrdi informacije da je sa Anom u vezi i da će zajedno otputovati na more, on nije bio raspoložen da priča o tome, piše Pulsonline.

- Nemam komentar ni na jednu od te dve informacije - kratko je rekao rukometaš.

Sa druge strane, u intervjuu za jedan magazin Ana je nedavno nagovestila da joj se dopada komšija.

- Vlada odnedavno stanuje blizu mene i moram da istaknem kako imam najlepšeg i najslađeg komšiju. Zamislite koliko sam zbog toga srećna žena. Često se viđamo i imam prelep pogled na komšiluk - rekla je Ana.

Izvor: 24sata

Pogledajte još