Slavica Ćukteraš: Želim sa Vladom da provedem život!

0

Slavica Ćukteraš otkrila je da zbog ljubavi ne misli da se odrekne estrade, ali i da planira da čitav život provede sa Vladom Avramovim

Slavica Ćukteraš, jedna od nasesepilnijih srpskih pevačica, otkrila je da zbog ljubavi ne misli da se odrekne estrade, ali i da planira da čitav život provede sa Vladom Avramovim, golmanom Kaljarija.

„Nikada neću ostaviti muziku jer je to moj život i na sceni sam najsrećnija. Uživam i kada putujem i kada radim, čak i kada sam umorna, sve mi to prija. Tvrdim da kada je čovek ispunjen u poslu, onda je srećan i na svim drugim poljima“, rekla je pevačica.

Slavica je otkrila i kako se upoznala sa golmanom i da je ljubav između njih iznensa desila.

„Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Bilo je sasvim spontano i sasvim slučajno. Vrlo brzo smo osetili zaista iskrene emocije. To je nešto što me je zadesilo prvi put u životu, neverovatna energija koja traje i dalje“, otkrila je Čukteraš.

„Vlada je veoma dobar čovek i ima jako lepe manire. Osom toga, ima tu neku životnu energiju kojom sam ja opijena. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je ono pravo i da bih želela da s njim provedem čitav život. Veoma je miran, složen i tačno zna šta želi“, rekala je pevačica.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.