TUŽNA PRIČA KAJMAKOSKOG: Patetikom do poena ili nešto drugo?

Daniel Kajmakoski osim što je jedan od finalista X Factora on je, sudeći po komentarima žirija, i favorit. Kako se takmičenje zahuktava, on je odlučio da za dnevni list Alo, da intervju u kome će otvoriti dušu. On je tako otkrio da je njegova majka morala da pozajmi 200 evra kako bi on iz Beča došao u Beograd na audiciju za ovo muzičko takmičenje.

Drug me je prijavio na audiciju u Makedoniji, ali nisam dobio nikakve povratne informacije od organizatora. Pitao sam ih da li mogu da dođem u drugi grad, što su mi omogućili, rekavši mi da se sutradan pojavim u Beogradu! Rekao sam majci: “Ovo je nenormalno, ne znam gde ću da spavam, nemam pare, ne mogu u hotel…” – rekao je Kajmakoski za “Alo!” i nastavio

Nisam imao dinar u džepu. Moja majka je morala da pozajmi poslednjih 200 evra od komšinice da bih mogao da krenem na put. Sećam se majčinih reči: “Sine, vidiš da je život težak, gledaj samo da se isplate sve ove muke i daj sve od sebe. Verujemo od tebe”.

Inače Daniel ima 29 godina, živi u Beču i kada je prošao audiciju dao je otkaz na mestu građevinskog radnika, gde je radio, što znači da je imao posao. Njegova priča nas navodi na razmišljanje da je ekonomska situacija u prestonici Austrije mnogo gora nego što možemo da zamislimo ili ovo Danijel samo pokušava patetikom da prikupi simpatije.

M.M

Pogledajte još