Trikovi koji će vam "produžiti" noge

0

Iako možda niste blagosloveni visinom i oblikom nogu koji biste želeli, to ne znači da ne možete stvoriti iluziju dugih i vitkih nogu. Štaviše, određeni trikovi, tačnije načini oblačenja, mogu vam pomoći da stvorite tu iluziju i da se, samim tim, osećate bolje u svom telu, kao i prilično samouverenije.

Visoki pojas

Zapravo je prilično očigledno kada porazmislite o tome: visoki pojas će vam odmah pomoći da vaše noge izgledaju duže. Umesto naglašavanja prirodne linije struka, birajte pantalone sa visokim pojasom. Uparite ih sa štiklama i odmah ćete se osećati bolje.

Duža haljina

Prekrijte kolena i vaše noge će izgledati “beskonačno” duge. Haljina dužine do pola lista može da vam pomogne da to i postignete. Kombinujte je sa štiklama i spremni ste za večernji izlazak.

Pantalone i cipele koje se podudaraju

Iluziju dužih nogu možete postići i ako nosite pantalone i cipele u bojama koje se podudaraju. Kako to funkcioniše? Oko “posmatrača” će putovati od vrata preko struka do cipela te se neće zaustaviti na vašim zglobovima.

Široka suknja

Suknja koja se širi laska svim figurama, ali je posebno dobra za kraće noge. Njena lepršava dužina će, zapravo, dati iluziju dužih nogu. Možete je kombinovati sa štiklama ili baletankama.

izvor: Ženski kutak

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.