Na ovakav seksepil frajeri padaju kao pokošeni

0

Seksepil koji je prirodan i koji se ogleda u ženinom izgledu i gestima nenadmašan je afrodizijak za muškarce.

Mnogim ženama seksepil je i dalje enigma. Misle da je to mnogo šminke na licu, savršena frizura, veliki dekolte ili ultra kratka suknjica. No, seksepil je nešto sasvim drugačije i ako je verovati brojnim istraživanjima, muškarcima je mnogo privlačnije sve što je prirodno. Želite im biti seksi? Evo na kojim stvarima morate da poradite.

Prava odeća
Mnoge žene misle da muškarci vole kratke suknjice i duboke dekoltee, ali to je velika zabluda. Većina njih će se uvek okrenuti za ženom koja je tako odevena, ali pored sebe žele nešto zagonetniju ženu. Muškarca će privući žena koja nije previše otkrivena te ona koja tek daje naslutiti kako izgleda njeno telo. Oni vole element iznenađenja i tajanstvenost. Pouka – ne otkrivajte se previše.

Govor tela
Vi toga niste ni svesni, ali držanje tela mnogo govori o ženi. Ako ste pogrbljene, često gledate u pod i imate spuštena ramena, delovaćete starije i umornije. S druge strane, ako hodate uspravno i visoko dignute glave delovaćete samopouzdanije, a poznato je da muškarci vole samouverene žene. Osim toga, žene koje se drže uspravno deluju mršavije i vitkije. Pouka – dignite glavu, ispravite se i ponosni na sebe krenite u svet.

Boja glasa
Muškarcima su privlačnije žene koje govore tiše i dublje, pokazalo je jedno istraživanje. Smatraju da su takvi glasovi senzualniji i privlačniji. Takođe, smatraju da su seksi one žene koje se znaju lepo smejati, a to znači nipošto preglasno hihotanje. Dublji glad i ženstveni smeh dva su oružja kojima muškarci ne mogu odoleti. Pouka – umesto da se glasno hihoćete i pričate povišenim tonom glasa, malo se stišajte i pokušajte govoriti dubljim tonom.

Osmeh pun života

Nema ničeg lepšeg od nasmejane žene, tvrdi velik broj muškaraca. Ako se iza lepih usana kriju i lepi zubi, to je dobitna kombinacija. Jedno istraživanje pokazalo je da su muškarcima privlačnije žene bez šminke koje se osmehuju nego ozbiljne žene sa šminkom. Pouka – drage dame, osmeh na lice i svet je vaš!

Zavodnička kosa

Odavno je poznato da muškarci preferiraju dugu kosu. Ipak, i kraća kosa može biti lepa. Važno da je negovana i čista. Prema nekim istraživanjima, muškarci su skloniji ženama koje znaju zabaciti kosu zavodnički i koje tekom razgovora lagano prolaze prstima kroz kosu. Smatraju da je to ženstveno i seksi. Za lepu zavodničku kosu dovoljno je održavanje redovne higijene te redovan odlazak frizeru. Pouka – naučite se igrati svojom kosom i neka ona postane vaše najjače zavodničko oružje.

Sveti gral – samopouzdanje
Sve nabrojano je zapravo ništa bez samopouzdanja. Samopouzdanje nije umišljenost, arogancija i bahatost. Samopouzdanje je ono kada znate da ste posebni sa svim svojim manama i vrlinama. To je samoprihvatanje koje zrači kilometrima. To su žene za koje će muškarci reći da imaju ono nešto. Samopouzdanje se ne stiče preko noći, ali moguće ga je pronaći. Samo treba vremena. Pouka – dajte sebi vremena i naučite voleti sebe jer ništa nije seksepilnije od samopouzdanja.

Izvor: Tportal
Foto: sxc.hu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.