Kakvi ste u krevetu: Samo je jedan znak Bog erotike!

OVAN

Ovan ima moćnu i privlačnu ličnost i to što voli da preuzme kontrolu čini ga osobom koja se dobro ljubi. Ovan ume da bude veoma seksualno uzbuđen u kratkom vremenskom periodu. On je nestrpljiv, ponekad sebičan kada se radi o seksu, što može izazvati probleme u vezi. Ali ako ga uhvatite kada je posebno raspoložen za seks, biće strastveniji od svih drugih znakova. Ako želite da zavedete Ovna, ne smete da budete stidljivi. Pokažite da umete da razmišljate. Uvek budite spontani, jer Ovnove ništa ne uzbuđuje više nego nepredvidljivost.

BIK

Ovaj znak je najmuževniji znak, pa ima i najjači seksualni nagon. Najbolji ljubavnik zodijaka lako bi mogao da bude Bik. Njihov seksualni apetit deluje nezasito i uvek žudi za fizičkim kontaktom, ali nemojte brzati sa njim. Za njega je dobra ljubav kao dobra hrana – voli lagano da uživa u njoj. Ako želite da zavedete Bika, dajite mu mnogo poklona i iskoristite njihovu senzualnost tako što ćete uvek mirisati lepo i imati mekanu kožu i svež dah.

BLIZANCI

Ako volite pametne ljude, Blizanci su najbolji ljubavnici za vas. Kako biste bilo šta uradili sa Blizancima, potrebno je da budete inteligentni i duhoviti. Oni su majstori za flertovanje i mogu vas oboriti s nogu samo jednim dodirom. Blizanci su kreativni ljubavnici, pa vam sa njima nikad neće biti dosadno, ali se morate potruditi da ni njima ne bude dosadno sa vama. Da biste zaveli Blizanca, laskajte mu i fokusirajte se na njegov um. Suptilno mu pokažite da mislite da je pametan, pitajte ga za savet i pokažite mu da ste i sami pametni.

RAK

Ovo je najemotivniji i najosetljiviji znak. Rakovima su potrebni nežan dodir, duboka emocionalna povezanost i partner koji je pažljiv i posvećen. Oni su slatki i pažljivi ljubavnici, ali ako izgubite njihovo poverenje, ništa ih neće sprečiti da se osvete. Da biste zaveli Raka, napravite romantičnu atmosferu. Oni uživaju kada se drugi brinu o njima.

LAV

Za veliki broj ljudi, ovo je znak koji je najbolji ljubavnik. On konstantno bukti od strasti i seksualno je samopouzdan i moćan. Veoma je inovativan u krevetu. Lav konstantno obasipa svog ljubavnika poklonima i pažnjom. Prilično je lako zavesti Lava – njemu je potrebna samo konstantna pažnja. Da biste doprli do njegove nežne strane, igrajte se sa njegovom kosom.

DEVICA

Ako ste spremni da budete nekome ceo svet, niko do Device vam neće pokloniti takvu pažnju. Device deluju hladno i smireno na površini, ali su zapravo izrazito senzualna bića. Ipak, Device neće za svakoga biti najbolji ljubavnici. One često postanu opsednute jednom osobom i kad se zaljube, zaljube se do kraja života. Da biste zaveli Devicu, morate biti uredni i skoro pa savršeni (u skladu sa onim što Devica smatra savršenim). Device su ekstremno izbirljive.

VAGA

Kao neko ko voli da udovoljava ljudima, Vaga je veoma pažljiv i privržen ljubavnik. Vaga je veoma emocionalna, pa morate da budete pažljivi u ispunjavanju njenih fantazija. Pripadnici ovog znaka nadareni su za flertovanje i vole da eksperimentiše u krevetu. Da biste zaveli Vagu, morate da budete staromodno romantični. Morate da budete prefinjeni, umilni i ležerni.

ŠKORPIJA

Škorpija je najseksualniji od svih znakova. Za mnoge ljude ovo je znak koji je najbolji ljubavnik. Oni koji budu sa njim mogu se osećati izmanipulisano ili iskorišćeno, a Škorpija ponekad to i radi – koristi ljude samo za seks. Škorpije imaju magnetičnu, neodoljivu ličnost i odlični su ljubavnici na fizičkom planu, ali ponekad deluju emocionalno udaljeno. Veoma je teško zavesti Škorpiju, jer je obično ona ta koja zavodi svojim animalnim šamom i manipulativnim moćima.

STRELAC

Ovaj znak je veseo i ponaša se kao dete, što ga kao ljubavnika čini kreativnim. Strelac dugo ostaje mlad u duši, pa je veoma otvoren za eksperimente u krevetu. Njegova podvojena ličnost znači da može biti divlje strastven sa nekim, a onda poželeti da produži dalje. Strelčevi ne vole veze, ali ako tražite zabavu, Strelac je najbolja osoba za to. Da biste zaveli Strelca, usredsredite se na struk, kukove i butine, gde oni vole da budu dodirivani. Takođe, morate optimistično gledati na život i imati dobar smisao za humor.

JARAC

Jarac je rezervisan i mora da bude mnogo zaljubljen da bi prešao na fizičku intimnost. On nije raspoložen za eksperimentisanje, ali sa druge strane, to ga čini staloženim i sigurnim životnim partnerom. Da biste zaveli Jarca, morate se mnogo truditi i biti umereni. Usredsredite se na suptilne dodire i seksi veš i nemojte im odmah dati celog sebe. Postepeno zbližavanje dovešće do neopisivo jake eksplozije.

VODOLIJA

Ovaj znak vas voli zbog vašeg tela i nije mu bitno da li ste u vezi ili ne kad treba da dođe do seksa. Oni vole divlju strast i nepredvidljivu romansu. Njihova buntovnička priroda traži osobu koja je što manje savršena. Ako tražite vatrenog ljubavnika, ovaj znak je najbolji ljubavnik za vas. Da biste zaveli Vodliju, pravite se da ste nezainteresovani i da vas je teško zavesti.

RIBE

Veza sa Ribama je puna zadovoljstava. Njima je potreban stabilan i srećan partner. Kada jednom nađu nekog takvog, rado će pristati na sve opcije u seksu. Da biste zaveli Ribe, morate da budete agresivni. One su po prirodi lenje i ne vole mnogo da jure za nekim, pa vi morate da jurite za njima

Blic

Pogledajte još