Dnevni horoskop za nedelju 23. februar

Ovan

Ukoliko ste trenutno u vezi, možete očekivati da Vaša veza ode na viši nivo. Vaš partner i Vi mogli bi odlučiti da se verite ili da odredite datum venčanja. Ukoliko ste u braku onda biste mogli odlučiti da imate dete. Ukoliko niste u vezi, očekujte da upoznate nekog novog. Spremni ste za vezu i potencijalni partneri to vide!

Bik

Danas ćete se probuduti spremni da pokorite svet. Uzbuđenje i entuzijazam ispuniće Vašu dušu. Ipak, mogli biste se zapitati odakle to dolazi pošto se ništa nije promenilo od juče. Nemojte mnogo razmišljati nego to iskoristite. Idite na neku rekreaciju. Započnite neki projekat. Ova energija potiče iz podsvesti, ali je treba kanalisati na svesnom nivou.

Blizanci

Informacija koju budete primili od prijatelja mogla bi Vas usmeriti kao novom cilju. Moguće je da imate dosta ideja o nekim projektima, a danas ćete shvatiti koji je prioritet. Pokrenite se! Šta god da odaberete, prikupite sve što Vam treba pre početka. Postoji šansa da malo lutate okolo i izgubite vreme ako to ne uradite.

Rak

Kosmos Vas poziva da uveličate svoje vizije. Vreme je da vidite veću, bolju i napredniju stranu stvari. Zapamtite da je život ogledalo. Malo je verovatno da ćete dobiti više od onog što se nadate. Zato sanjajte o velikim stvarima i zamislite sebe u zvezdama. Ne prodajte se za male pare.

Lav

Danas biste se trebali osećati izuzetno emotivno i reagovaćete snažno na sve bilo da je to slika prirodne katastrofe, slika dece ili mačeta na pragu. Duhovno ste visoko motivisani i želite da znate više o svetovima izvan ovog. Možda Vam se po glavi mota i neko putovanje. Ukoliko ste ozbiljni onda se pripremite.

Devica

Danas bi snovi i vizije mogli doći i otići kako nesvesno izađe na površinu. Nešto od toga predstavlja i stare traume i fobije kojih se treba osloboditi. Takođe, iz ovoga možete izvući inspiraciju za neke kreativne projekte. Do kraja dana mogli biste se osećati mnogo lakše, barem u emotivnom smislu.

Vaga

Društvena zbivanja mogla bi Vas staviti među veliki broj ljudi- i prijatelje i poznanike. Mogli bi se pojaviti neki problemi koji Vas dotiču, a o kojima ne možete da ćutite. To je u redu pošto ćete biti taktični , a drugi će poštovati Vašu iskrenost.

Škorpija

Danas ste fizički jaki i puni energije tako da ste spremni da se prihvatite bilo čega što Vam se naše na putu. To je dobro pošto ćete se možda suočiti sa nekim velćim izazovom koji će imati dublji uticaj na Vaš život. Trenutno ste veoma uzbuđeni i puni entuzijazma. Sa svim sa čime se budete sreli danas izborićete se sa odlučnošću, bez obzira na težinu zadatka.

Strelac

Danas ste puni ljubavne energije. Moguće je da se i vaš partner tako oseća. Dosta strasti koju osećate dopire iz najvećih dubina. Ukoliko ste iole skloni umetnosti, možda bi bilo najbolje da ovakve momente zabeležite rečima, slikom ili muzikom.

Jarac

Vaš prethodno neotkriveni talenat mogao bi danas izaći na videlo. Mogli biste odlučiti da iskorisite ovaj talenat za bilo koji posao. Ovo je definitivno dan za to pošto ćete biti puni energije i entuzijazma, sposobni za bilo koji zadatak. Fizički ćete se osećati dobro i snažno. Ovo je dan novih izazova.

Vodolija

Vaš prethodno neotkriveni talenat mogao bi danas izaći na videlo. Mogli biste odlučiti da iskorisite ovaj talenat za bilo koji posao. Ovo je definitivno dan za to pošto ćete biti puni energije i entuzijazma, sposobni za bilo koji zadatak. Fizički ćete se osećati dobro i snažno. Ovo je dan novih izazova.

Ribe

Nešto bi Vas moglo podstaći da obratite pažnju na svoju pojavu. Mogli biste se odlučiti na rekreacije, dijetu ili promenu garderobe. Doći ćete do željenih rezultata. Uz svu energiju i entuzijazam za postizanje zadataka mogli biste iznenaditi sebe.

Izvor: ženskikutak

Pogledajte još