Drulović: Portugal favorit, možemo sa svima!

Srbija će u grupi I igrati sa Portugalom, Danskom, Jermenijom, Albanijom i domaćinom Francuskom, ali će dueli sa "trikolorima" biti prijateljskog karaktera.

"Čini mi se da smo nekako sudbinski povezani sa Portugalom. Mislim da su oni fenomenalna ekipa, imaju najboljeg igrača na svetu – Kristijana Ronalda.“

"To je velika fudbalska zemlja, ljudi samo pričaju o tom sportu, favoriti su u našoj grupi, uvek su na završnicama evropskih i svetskih prvenstava. Imaju dosta iskustva, njihovi igrači su članovi najvećih evropskih klubova.“

Drulović je naglasio da su i ostale ekipe u grupi vrlo nezgodne.

"Moramo da se borimo, ostale ekipe u našoj grupi su vrlo nezgodne, teško je izdvojiti reprezentaciju sa kojom ćemo lako igrati. Danska je izuzetno jaka, nekoliko puta su bili u grupi sa Portugalom i pravili im dosta problema. Albanija i Jermenija su vrlo teške reprezentacije posebno na domaćem terenu, a to će od svake reprezentacioje iziskivati da igraju na najvišem nivou."

Vršilac dužnosti selektora je rekao da je Albanija vrlo nezgodna ekipa na domaćem terenu.

"Kada igra u Tirani Albanija je vrlo nezgodna reprezentacija, agresivna su ekipa. Biće teško, ne samo za nas, nego i za druge ekipe, Ako budemo pravi možemo da igramo protiv svih. Spremićemo se na najbolji mogući način, ima još dosta vremena do septembra, videćemo kakav će biti raspored", rekao je Ljubinko Drulović a prenosi B92.

Pogledajte još