Beograd: Šest osoba povređeno u pet saobraćajnih nezgoda

0

U Beogradu se tokom noći dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je šest osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 01.30 časova u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića 47, rekla je Macura.

Mladić star oko 20 godina zadobio je povredu glave, oguljotinu temenog dela glave, a muškarac star 36 godina povredu glave i periorbitalni hematom, istakla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

Vozač star 20 godina u udesu oko 21.10 časova na uglu ulica Vojislava Ilića i Mokroluške zadobio je povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, navela je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 60 godina, pešak, u udesu oko 20.30 u Ulici Jedanaeste krajiške divizije zadobio je povrede glave i grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Devojčica uzrasta devet godina je u udesu oko 19 časova na uglu ulica Jablanijske i Trgovačke zadobila posekotinu donje usne, ali nije vožena u bolnicu, istakla je Macura.

Muškarac star oko 36 godina, vozač, u udesu oko 19 časova u Zaplanjskoj ulici zadobio je posekotinu brade i povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 13 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 228 od kojih 25 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je savetovala nošenje kišobrana, adekvatne odeće i obuće, uzimanje napitaka i vitamina, provetravanje prostorija u kojima se boravi, oprez u saobraćaju i upozorila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.