Voditeljka Ivon Jafali izbačena iz stana!

- Nakon što je deda preminuo, stan je ostao njegovoj supruzi Dragici iz drugog braka, a ona je pre nego što je preminula 2009. meni poklonila tu nekretninu, za šta imam i ugovor - izjavila je Jafali

Voditeljka Ivon Jafali, kaže da je nelegalno izbačena iz stana u Svetogorskoj ulici, za koji tvrdi da njoj pripada, kao i da je podnela krivičnu prijavu protiv lica koja su, u njenom odsustvu, taj isti stan preprodala čak tri puta!

- Sudija Prvog osnovnog suda doneo je odluku o iseljenju bez mog znanja i prisustva, u vreme oko Nove godine kada su presude i ročišta u većini slučajeva odloženi zbog praznika. Sredinom januara su me sudski izvršitelji izbacili iz stana, popisali su imovinu i promenili bravu, a već iste večeri morala sam u Kaluđericu da bih preuzela svoje stvari koje su tamo bile odnete. Tamo ih je odneo novi vlasnik stana koji je za to angažovao i firmu i radnike, čime je prekršio zakon jer sam imala pravo na 15 dana da organizujem selidbu – priča Ivon Jafali za “Blic” i napominje da je u stanu njenog dede u Svetogorskoj provela detinjstvo zajedno sa majkom.

- Nakon što je deda preminuo, stan je ostao njegovoj supruzi Dragici iz drugog braka. Dragicu je obmanula jedna navodno porodična prijateljica. Uselila se u stan da brine o Dragici, ali je umesto toga baku izgladnjivala, a iz stana je pokrala slike i vredne premete. Potom se udružila sa jednim advokatom da bi stan i prodala. Dragica je preminula krajem 2009. a pre smrti mi je poklonila stan, za šta imam i ugovor. Neko vreme nisam živela tamo, a u mom odsustvu stan je prodat – i to tri puta! Kada sam saznala o čemu se radi, odmah sam, zajedno sa majkom, podnela krivičnu prijavu javnom tužiocu – zaključuje Ivon, koja sada živi u majčinom stanu.

Blic

Pogledajte još