Nedeljni ljubavni horoskop: 24.2.2014. – 2.3.2014.

OVAN

Vaši najveći ideali biće na iskušenju u ponedeljak. Možda je došlo vreme da preispitate neke životne vrednosti, a pogotovo one koji se tiču ljubavi. Provedite neko vreme u razmišljanjima. Sreda i četvrtak donose neke nove uvide u ono što zaslužujete, a šta vam se trenutno pruža. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, ne pristajte na osrednjost koja vam se trenutno pruža. Vi zaslužujete mnogo više! Vikend je pogodan za razmišljanja o budućnosti. Ne ustručavajte se da potražite savet, pogotovo od onih koji su dobro upućeni u vaša ljubavna dešavanja.

BIK

Vaši prijatelji će vam biti veoma bitni na početku nedelje, a naročito u utorak, kada je reč o ljubavnom životu. Oslonite se na njihovo mišljenje i konačni sud. Moguće je da neke stvari ne vidite iz pravog ugla. Sreda i četvrtak donose pad u energiji, ali i mnogobrojne obaveze - biće vam teško da se fokusirate na ljubavni život. Ne dozvolite sebi da se zbog nekih stvari razočarate u petak. Ukoliko partner ne pokazuje razumevanje, pa, možda ni nije dostojan vaše ljubavi. Subota donosi neke nove uvide. Bićete zadovoljni novonastalom situacijom.

BLIZANCI

Obratite pažnju na neke potrebe vašeg voljenog bića u ponedeljak. Moguće je da želi da vam neke stvari saopšti, ali ne zna na koji način. Potrudite se da ispratite i njegovu neverbalnu komunikaciju. U sredu vam očekuje mnogo poziva za zabavu i druženje. Takođe, i voljeno biće će biti bolje volje i raspoloženja. Neke grupne aktivnosti su ono što vas očekuje za vikend, ali takođe i romantična večera u dvoje. Na vama je samo da odlučite kome ćete pokloniti vaše dragoceno vreme, pogotovo ako je u ponudi nekoliko potencijalnih udvarača.

RAK

Na samom početku nedelje, poželjno bi bilo da se jasno zauzmete za vlastite stavove. Takođe, recite sve što vam je na umu. Ukoliko želite da nekog pozovete na prvi sastanak, učinite to. Zanimljivi razgovori za sve one koji su u vezi slede u sredu. Moguće je da ćete konačno postići dogovor oko neke zajedničke, bitne stvari. U četvrtak pomalo gubite naklonost jednog prijatelja, moguće je da ste nekome pričali nešto što je bilo pogrešno shvaćeno. Grupne aktivnosti ostavite za kraj nedelje, ukoliko niste planirali romantični vikend.

LAV

Vaša socijalna intuicija vam neće biti od veće koristi u ponedeljak i utorak, te stoga obratite pažnju kome poveravate neke tajne. Postoji opasnost da neko iz vaše neposredne okoline proneveri vaše poverenje. U sredu, nađite vremena za kraći predah i provedite popodne u zagrljaju voljenog bića, daleko od ostatka sveta. Četvrtak je pogodan za dugoročna planiranja po pitanju ljubavi. Za vikend vas očekuje mnogo zabave sa prijateljima i voljenim bićem. Poželjno bi bilo da sve poslovne obaveze pozavršavate na vreme, kako ne biste bili u situaciji da ne možete da se u potpunosti opustite.

DEVICA

Ukoliko imate neka očekivanja od partnera, najbolje bi bilo da ga na to podsetite najkasnije do utorka. Moguće je da je neke stvari u potpunosti smetnuo s uma. Dobri dani po pitanju ljubavi za pripadnike ovog horoskopkog znaka su sreda, četvrtak i petak. Naročito za one koji još tragaju za idealnom polovinom. U tom periodu, prihvatajte sve pozive za izlazak. Probleme u komunikaciji možete da očekujete u subotu. Partner i vi ćete govoriti o jednoj te istoj stvari, a ipak se nećete razumeti. To vreme provedite sa prijateljima ili članovima porodice.

VAGA

Na samom početku nedelje, a najkasnije do srede, poželjno bi bilo da se izborite sa nekim stvarima kojima isprva niste pridavali veći značaj. Takođe, partneru biste mogli da priredite neko prijatno iznenađenje - izbor je na vama. Za one koji su u potrazi za ljubavlju, sreda i četvrtak donose zanimljive preokrete. Moguće je da uskoro nećete više biti singl. Samo obratite pažnju na koji način ćete se nositi sa nekim osećanjima. Petak je pogodan za druženje sa prijateljima, naročito sa onima sa kojima neko vreme niste bili u kontaktu. Nedelju provedite u krugu porodice.

ŠKORPIJA

Istražujte sve mogućnosti koje su vam dostupne. Nema potrebe da se zadovoljavate prosekom, samo da ne biste bili sami. U toku ove nedelje, bolje nađite vremena da dobro razmislite šta to od ljubavi želite, umesto da za vlastito nezadovoljstvo krivite druge. Pripadnike ovog znaka koji su u dužoj stabilnoj vezi očekuje promena životnog prostora ili bar početak razgovora na ovu temu. U petak, koliko god želeli da provedete vreme sa partnerom, neke poslovne obaveze vam to neće dozvoljavati. Ne dozvolite da vas to isfrustrira - energiju usmerite u stvari koje su bitne.

STRELAC

Imate izraženu potrebu za izlascima i druženjem, već na samom početku nedelje. Poželjno bi bilo da napravite kompromis, jer poslovne obaveze ne mogu da trpe. Takođe, obratite pažnju i na želje vašeg partnera. Moguće je da ima u planu da neko vreme provede okupiran projektima koji iziskuju njegovu potpunu posvećenost. Ovo će vam savršeno odgovarati, ali bi moglo da potraje tokom cele radne nedelje. Za vikend vas očekuju neki čudni predlozi. Budite otvorenog uma, možda naletite na nešto izuzetzetno zabavno, iako ne pretenduje da potraje.

JARAC

Samo vam je jedno na pameti: ljubav, ljubav i samo ljubav! Na početku nedelje, o njoj mnogo razmišljate, koliko vas ispunjava, čini srećnim, kako se uklapa u ostale aspekte vašeg života. Takođe, veoma vam je bitno da udovoljite partneru, pa znajte da su utorak i sreda naročito pogodni za velika planiranja. U četvrtak se pazite pada u energiji - najbolje bi bilo da ovaj dan provedete bez voljenog bića. Nećete biti podložni kritici, te su moguće svađe. Priliv pozitivne energije očekujte za vikend. Predstoji vam mnogo zabave i zanimljivih susreta!

VODOLIJA

U ponedeljak i utorak čuvajte se impulsivnog ponašanja, da ne biste kasnije zažalili. Ovo se ne odnosi na nepromišljene reči, već prvenstveno na postupke. Postoji opasnost da voljeno biće počne da vas gleda drugim očima. U sredu se okružite ljudima u čijem društvu se prijatno osećate. Potrebno vam je što više zabave i pozitivne energije, jer četvrtak i petak donose obaveze vezane za vaš profesionalni život. Ukoliko ste singl, u subotu prihvatite jedan poziv za izlazak. Ne mora da znači da vas očekuje najveća ljubav, ali svakako vam predstoji dobar provod!

RIBE

Vaše samopouzdanje je na samom vrhuncu ove nedelje, pa je zbog toga krajnje vreme da preuzmete inicijativu i pozovete na sastanak osobu koja vam se već duže vreme dopada. Nema razloga da se ustručavate kada su vam i zvezde naklonjene! Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, neka se pripaze jedne ženske osobe iz kruga poznanika. Ne poveravajte se svakome, jer nisu svi dobronamerni kao što ste vi. Četvrtak donosi probleme na polju finansija, pa nećete imati vremena da razmišljate o ljubavi. Za vikend se potrudite da ostavite dobar utisak, pogotovo ako budete u prilici da upoznate partnerove roditelje.

Izvor: Horoskopius

Pogledajte još