Kako da osvojite frajera u tren oka?

Foto: Freedigitalphotos.net

Pravilan odabir odeće

Obucite se ženstveno i naglasite ono što muškarci vole: kosu, usne, grudi, zadnjicu, noge. Ali, oprez - ako izgledate previše seksi, postoji mogućnost da će se prepasti!

Seks prodaje

Pobrinite se da razmišlja o seksu, ali nemojte biti previše direktni. Na primer, kad pijete koktel ili sok, mazno se igrajte slamkom ili čašom.

Pobrinite se za telesni kontakt

Lagani, neprimetni dodiri po ramenima, ruci ili nozi premostiće distancu među vama.

Preuzmite inicijativu

Muškarci se boje blamaže pa ih je strah prići vam i započeti razgovor. Pomozite mu tako što ćete mu se smješkati i često ga gledati u oči - to će mu dati osjećaj sigurnosti.

Osvojite ga gurmanskim receptima

Koji muškarac može odoleti dobrom komadu mesa. Ili, na primer, recite mu da pravite najbolju sarmu na svetu. Cenit će vaš trud. A za desert mu predložite jagode sa šlagom. To će zasigurno zagolicati njegovu maštu!

Potrudite se da se osjeća dobro

Mnogi muškarci misle da vas moraju impresionirati nekom "predstavom". Napravite mu uslugu i pokažite mu da uživate u tome - da se osjeća kao pravi frajer!

Čarolija reči

Koristite pojmove koji su vezani uz seks: lizati, ljubiti, stenjati, maziti... Iako ih nećete spominjati u kontekstu seksualne igre, itekako će ih primetiti i dodatno se zagrejati.

Pogled govori sve

Gledajte ga duboko u oči, a potom mu promatrajte usne. Naročito mu često gledajte usta i razmišljate kako ga ljubite. "Slučajno" se toliko zadubite u maštanje i recite mu da ponovi što je rekao - jer ste razmišljali o nečemu... Vrlo dobro će znati o čemu!

Natjerajte ga da priča o osećanjima

I to zato što većina stvari o kojima razgovaraju muškarci nisu baš "zavodničke". Ako počne brbljati o poslu, pitajte ga što mu se tamo najviše sviđa i sanja li o nečemu drugom. Videćete da će uskoro emotivnije pristupiti temi...

Cosmopolitan

Pogledajte još