Adam Beyer

Da je Beyer-ov set film, rekli bismo da ima nesvakidašnji zaplet, uglednog, iskusnog i vrlo poštovanog reditelja, i radnju, koja, bez obzira na dužinu filma/seta, sve vreme drži pažnju

Adam Beyer je željno iščekivan u Beogradu. Nakon dve godine, koliko je prošlo od njegovog poslednjeg dolaska, pokazao je da zvuči još bolje, i šta je ono što jeste ili će biti budućnost electro-muzike.

Bez obzira da li je vrteo minimal, deep zvuk ili na momente techno - kakav smo navikli da čujemo od njega, radio je to sa stilom, sa puno iskustva i ukusa. Na momente mirni i melodični, zvuci bi se prolomili i, u kombinaciji sa svetlima, davali pravi doživljaj.

Ako bi, između ostalog, okarakterisali kao minimal to što je Beyer radio, onda moramo reći da je on vrlo specifičan - s najviše energije i najbliže tehnu. Beyer-ov set bio je poučna lekcija drugim DJ-evima kako treba da se radi.

Ovu žurku, bez mnogo premišljanja, proglašavamo za jednu od najboljih ove godine, i to iz više razloga. Beyer je posle dve godine došao u Beograd, što je, s obzirom na kvalitet ovog DJ-a, bila velika pauza. On nikada u svojoj karijeri nije zvučao bolje nego sada, a retko koji DJ uspeva da izvede tako kvalitetnu transformaciju. Njegov set bio je vrlo prijemčiv i s visokim umetničkim i znalačkim nivoom. Beyer je radio od 1.30 pa do kraja žurke. Ljudi - ni premalo ni previše, mesta baš koliko vam je potrebno za igru, atmosfera odlična, ozvučenje kakvo treba da bude. Dovoljno razloga da se ova žurka dugo pamti.

Ostale fotografije pogledajte u našoj foto-galeriji:

Nada Veljković

Pogledajte još