Saznajte zašto je Maja Žeželj napustila RTS!

N1 je dvadesetčetvoročasovni informativni kanal koji počinje sa emitovanjem programa na proleće. Biće emitovan u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

- Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logičan korak u mojoj karijeri, iako mi je žao što se, nakon osam godina, rastajem sa kolegama koji su sjajni profesionalaci. Sigurna sam da ću biti deo ekipe koja će napraviti značajan korak u postavljanju novih standarda u informativnom programu - izjavila je Maja Žeželj.

N1 je potpisao partnerski sporazum sa Turner Broadcasting System Europe Limited, matičnom kompanijom CNN International-a, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a u regionu a emitovaće program iz tri produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu.

- Veoma nam je drago što se Maja Žeželj pridružuje mreži N1 kao prezenter vesti u programu za Srbiju. Njeno iskustvo, kredibilitet i permanentna orijentacija ka informativnim sadržajima, biće značajni za našu televiziju i buduće gledaoce - izjavio je Brent Sadler, generalni direktor N1 kanala.

Pored Maje, za ovaj TV kanal još ranije je ugovor potpisao i Jugoslav Ćosić, kao i jedan od najpoznatijih novinara i prezentera u Hrvatskoj Zoran Šprajc, prenosi Blic.

Izvor: 24sata

Pogledajte još