Predstavljamo vam pet načina da savladate mušku psihu

Pružite podršku
Jedna stvar o psihologiji muškaraca jeste njihova potreba da im se ne povredi ego. Muškarac voli da zna da dobro odrađuje posao i da ima vašu podršku u tome. Nema potrebe za preterivanjem, ali upućivanje komplimenata s vremena na vreme neće škoditi.

Otkrijte šta je to što ga pokreće

U čemu vaš muškarac uživa? Da li voli sportske automobile? Da li je fudbal njegov život? Pasionirani je lovac? Naučite male stvari o svom muškarcu, kao što je ono što voli i ono što mu se ne sviđa. Ako pokažete interes za njegove aktivnosti, pomoći ćete mu da vam se otvori, te će vam dozvoliti da uđete u njegovu psihu.

Shvatite da i muškarci imaju emocije

Muškarci vole da izgledaju grubo, poput neke ljušture koju je teško otvoriti, ali su, zapravo i oni veliki emotivci. Jedni to mogu skrivati, drugi odbacivati, a treći ignorisati. Dajte mu do znanja da je sasvim u redu da bude tužan ili uznemiren. Pored toga, bitno je i da shvatite da veliki broj muškaraca izražava svoju tugu kroz frustracije ili bes, jer pokušavaju da u celoj priči izgledaju što više mačo.

Pokažite razumevanje

Da li je vaš muškarac nekada rekao nešto što je zvučalo pogrešno? U većini slučajeva ćete prepoznati ovu situaciju, ali nekada ćete njegove reči shvatiti bukvalno. Shvatite ovaj deo muške psihologije: muškarci ne znaju baš uvek kako da kažu ono što misle ili osećaju. I, veoma često, pokušaj da se popravi ono što je već rečeno samo pogoršava celu situaciju.

Budite iskrene
Uvek budite iskrene sa svojim muškarcem. Ako želite da on bude iskren sa vama, onda je potrebno da se i vi tako ponašate. Iskrenost je veoma važna u svakoj vezi. Ona može dovesti do dubljeg, zadovoljavajućeg ispunjenja. Nedostatak iskrenosti veoma je često jedan od glavnih razloga pucanja veze.

Izvor: 021.rs

Pogledajte još