NESVAKIDAŠNJE: Žena se porodila na pešačkom prelazu u Njujorku

0

Jedna Njujorčanka jutros u 3.30 časova na ulici Njujorka, tačnije na pešačkom prelazu, rodila je devojčicu Ajlu. Žena je krenula u bolnicu i bezuspešno čekala taksi, pa rođenje bebe nije moglo da sačeka. "Bilo je kao: "O, moj Bože, beba dolazi." I onda se pojavila bebina glava", ispričao je jedan svedok neobičnog događaja.

Oni koji su prisustvovali rođenju devojčice rekli su da se porođaj odvio za tren oka. Jedan prolaznik pokrio je bebu maramom, a mama i devojčica su ubrzo prevezene u bolnicu „Lenoks Hil“.

Poli Mekortn je očajnički tražila taksi, ali nije uspela da stigne nego je samo sela na trotoar i porodila se. Njen suprug Kijen se vraćao iz Nju Džerzija i stigao je baš u trenutku kada se Poli porodila.

„Instiktivno sam znao da se nešto dešava sa Poli kada sam video okupljene ljude. Nadao sam se da nije pala i onesvestila se. Na svu sreću obe su bile odlično“, rekao je suprug.

Jedna od lučanih prolaznika Izabel ogrnula je Poli posle porođaja, pa je srećana majka odlučila da po njoj bebi da srednje ime.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.