Australijski Hanibal Lektor: Ubio 14 ljudi, raskomadao tela, pa ih bacio svinjama

On je u zatvoru i služi doživotnu kaznu za ubistvo Aboridžanke 1983. godine. Optužen je da ju je ubio razbijenom bocom. Razrezao joj je grudi i iskopao oči.

Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora 1984. i 2004. nakon što je sudu putem video linka rekao da ga "puštanje na slobodu ne zanima".

Policija Kvinslenda je prošle nedelje opet pokrenula istragu i to nakon navodnog Endijevog priznanja da je ubio 14 ljudi.

Stjuart Kristensen, vlasnik klanice u kojoj je Endi radio, kaže kako je neko lako mogao nekoga ubiti, raskomadati ga i baciti svinjama.

"DNK u tom slučaju policija nikada neće naći",
kaže Stjuart, piše Dejli mejl.

Lekari su utvrdili da Alburi pati od mentalnog poremećaja.

"Alburi je izuzetno opasan čovek. Fantazirao je o terorizmu i to na način da ubija ljude i to samo zato da bi ih uplašio"
, kažu psihijatri.

U novembru 1978. godine su uz autoput pucnjem u glavu ubijeni Karen Edvards, Gordon Tvodl i Timoti Tompson. Robin Hoinvil-Bartram (18) i Anita Cunningham (19) nestale su dok su stopirale.

Policija je kasnije pronašla posmrtne ostatke Robin pa je utvrđeno da je ubijena takođe pucnjem u glavu. Anitu nisu pronašli, a policija pretpostavlja da je ubijena zajedno s prijateljicom.

Uz njih, pronađena su i tela devojčica starih sedam i pet godina koje su bile seksualno zlostavljane. Pretpostavlja se da je Alburijeva žrtva bio i Toni Džons koji je nestao 1982. godine.

Izvor: 24sata

Pogledajte još