Krenulo joj: Filip je ostavio ali joj u poslu cvetaju ruže!

Stanija je posetila i sedište turističkog operatera „Enjoy Dubai“ koji sigurnim koracima zauzima lidersku poziciju u Srbiji i regionu kada su operateri iz Emirata u pitanju.

Starleta je nekoliko dana uživala na bajkovitim plažama Dubaija, a večeri je provodila u impozantnim klubovima, kojima se sa punim pravom pripisuju epiteti najluksuznijih na svetu. Stanija je jedan dan provela u „Hiltonu“, a zatim je smeštena u hotel Amway Rotana, jednom od mnogobrojnih hotela koji se nalaze u lancu Rotana, kako u Emiratima, tako i širom sveta.

Menadžment hotela ponudio je Staniji poslovni angažman, pa će ukoliko do dogovora dođe, starleta u Srbiji promovisati luksuzni hotelski lanac.

-Upoznala sam ljude iz menadžmenta Rotane, i ako se dogovorimo, promovisaću ih u Srbiji, a možda čak i u Americi. Obišla sam Rotanine hotele Jumeira, Towers, Rimal i brojne druge, i u odnosu na neke druge hotele, sve je savršeno, od usluge preko SPA centara, do hrane i sjajnih hotelskih soba-kaže Stanija.

Da planiraju saradnju sa starletom, potvrdili su nam i u „Enjoy Dubai“:
-Tačno je da će je bilo razgovora na tu temu sa gospođicom Dobrojević, ali više informacija ćemo imati u narednim danima, kaže portparol operatera „Enyoj Dubai“ Agneš Hanko.

Pogledajte još