Džentlmen na delu: Boban Rajović za Dan žena poklanja 1001 ružu

Naime, poslednji u nizu veoma uspešnih koncerata u Americi, Rajović će imati u Čikagu i to osmog marta, odnosno za Dan žena.

S obzirom da su dosadašnji koncerti nadmašili sva očekivanja, pevač je odlučio da deo zarađenog novca potroši upravo na svoje verne fanove. Tačnije na dame. Tako će Boban Rajović osmog marta kupiti čak 1001 ružu i na koncertu u Čikagu darovati pripadnice nežnijeg i lepšeg pola za njihov praznik - Dan žena.

Inače, ovo nije prvi put da Rajović na nastupu deli ruže. Podsećamo, prošle godine za Dan žena nastupao je u Nemačkoj, a tada se na bini pojavio sa nekoliko buketa crvenih ruža koje je delio damama u publici. Ovim gestom Rajović je još jednom pokazao da je drugačiji od ostalih, ali i da je pravi džentlmen koji veoma ceni svoje fanove, pa stoga ni ne čudi činjenica da se na svakom njegovom nastupu traži karta više.

Zanimljivo je i to da su ga fanovi u Americi već "krunisali", odnosno prozvali kraljem diskoteka, a neki ga čak poistovećuju i sa slavnim američkim reperom Bobby Ray-em. Da li zbog sličnosti u imenu, popularnosti ili nečeg trećeg, to ne znamo, ali verujemo da pevaču ovakva poređenja itekako prijaju.

Pogledajte još