Jelena očajna napustila rijaliti!

0

Rediteljka Jelena Golubović napustila je posle samo 10 dana emitovanja rijalitiji “Odavno posvađane”, a sve zbog problema sa…

Rediteljka Jelena Golubović napustila je posle samo 10 dana emitovanja rijalitiji “Odavno posvađane”, a sve zbog problema sa Vesnom Vukelić Vendi i atmosferom na snimanju! Ovu informaciju potvrdio nam je izvor blizak televiziji “Pink”, a kada smo pozvali Jelenu da nam ispriča zašto se posvađala sa ekipom i partnerkom u rijalitiju, rekla je da je tamo ne poštuju, ali i da je Vendi postala bolja osoba zbog nje, piše Telegraf.

– Jao, dobro je da ste me pozvali, evo ni kafu nisam popila. Imala sam probleme na snimanju i zbog toga sam odustala. Ekipa me ne poštuje, tačnije, često sam dolazila u sukob sa montažerima koji su preko noći postali reditelji, a ne znaju svoj posao. I svakojake reporterke koje dolaze preko raznih kreveta – kaže Golubović, a kada smo je pitali da nam konkretnije objasni o čemu se radi, kaže da ima i sukob sa Vendi.

– Generalno, Vendi i ja smo ostvarile dobru tehničku saradnju. Meni je ona potpuni fenomen. Žena koja sve ove godine egzistira na estradi, a nema nijedan hit! Pa, ko je Vendi? Van snimanja se ne družimo, nismo prijateljice, potpuno smo različitog mentalnog sklopa. Ona u emisiji često lupi glupost, pa se i sama smeje šta je rekla. Ne želim više da spavam u istom krevetu sa ženom koju ne volim. Nisu hteli da nam daju odvojene krevete, a ja ne čekam bebu sa njom – kaže kroz smeha rediteljka.

– Primetila sam da Vesna sa mnom razgovara potpuno normalno. Ranije uzme Vujakliju, nabuba termine i onda pokušava da nadmudri neprijatelje. Sa mnom se potpuno drugačije ponaša. Vidim da pozitivno utičem na nju. Postaje bolja osoba, ne lupeta kao ranije. Ipak, postavila sam produkciji uslove – ili ja, ili nadmeni montažeri koji su evoluirali u reditelje i sada se ponašaju katastrofalno. Ne daju mi normalno da radim. Atmosfera je nepodnošljiva, zato se non stop svađamo – kaže za kraj rediteljka.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.