Sukob Emine i Kristine dostiže vrhunac: Kristina priznala da je njena sestra nevaspitana

Kako ne bi ostala dužna na komentare koji su joj upućeni od mlađe sestre njene koleginice, Emina je u jednoj prepisci na Tviteru objasnila da od njenih rođaka niko ne očekuje da kažu bilo šta ružno za Kristinu piše Alo.

- Svi iz moje kuće moraju da govore da je Kristina divna, oni ne misle, samo rade ono što im ja kažem - komentarisala je Jahovićeva, a onda dodala:

- Moji su vaspitani, tu je razlika - aludirajući na Anju Kovač, koja je pre nekoliko dana prepravila društvenu mrežu prozivkama na Eminin račun.

Kristina je koleginici iz žirija odgovorila na vrlo specifičan način, i to u pismu koje je posvetila svojoj pokojnoj majci Spomenki.

- Draga moja mama, nadam se da me čuješ, tamo negde gore. Slušaj, moram da ti kažem jednu jako važnu stvar. Totalno si omanula sa Anjom i načinom na koji si je odgajila. Ona je izrasla u osobu sa svojim mišljenjem i sa potpunim odsustvom kalkulacije u iznošenju istog. Postala je neko ko ima sopstveni muzički ukus, svoju procenu, iskrenost i hrabrost da je podeli sa drugima i to je nedopustivo. Najstrašnije od svega, mila moja mama, ona je UŽASNO, ali UŽASNO nevaspitana. Toliko da mrtva hladna iznosi svoj stav i svoje mišljenje o nečijoj sposobnosti i talentu na svom Fejsbuk profilu, kao da je neki običan građanin, a ne moja sestra. Strašno! Drsko! Bezobrazno! Sve u svemu, mama, moram da ti kažem da ste me zbog ovoga i ti i ona užasno, ali UŽASNO razočarale - napisala je Kristina.

Izvor: Blic

Pogledajte još