Sukob Emine i Kristine dostiže vrhunac: Kristina priznala da je njena sestra nevaspitana

0

Takmičenje „Iks faktor“ bliži se kraju, a u žiriju je sve više nesuglasica, pa se tako nastavila rasprava Emine Jahović i Kristine Kovač zbog pevačicine sestre Anje, koja je na društvenoj mreži isprozivala tursku snajku.

Kako ne bi ostala dužna na komentare koji su joj upućeni od mlađe sestre njene koleginice, Emina je u jednoj prepisci na Tviteru objasnila da od njenih rođaka niko ne očekuje da kažu bilo šta ružno za Kristinu piše Alo.

– Svi iz moje kuće moraju da govore da je Kristina divna, oni ne misle, samo rade ono što im ja kažem – komentarisala je Jahovićeva, a onda dodala:

– Moji su vaspitani, tu je razlika – aludirajući na Anju Kovač, koja je pre nekoliko dana prepravila društvenu mrežu prozivkama na Eminin račun.

Kristina je koleginici iz žirija odgovorila na vrlo specifičan način, i to u pismu koje je posvetila svojoj pokojnoj majci Spomenki.

– Draga moja mama, nadam se da me čuješ, tamo negde gore. Slušaj, moram da ti kažem jednu jako važnu stvar. Totalno si omanula sa Anjom i načinom na koji si je odgajila. Ona je izrasla u osobu sa svojim mišljenjem i sa potpunim odsustvom kalkulacije u iznošenju istog. Postala je neko ko ima sopstveni muzički ukus, svoju procenu, iskrenost i hrabrost da je podeli sa drugima i to je nedopustivo. Najstrašnije od svega, mila moja mama, ona je UŽASNO, ali UŽASNO nevaspitana. Toliko da mrtva hladna iznosi svoj stav i svoje mišljenje o nečijoj sposobnosti i talentu na svom Fejsbuk profilu, kao da je neki običan građanin, a ne moja sestra. Strašno! Drsko! Bezobrazno! Sve u svemu, mama, moram da ti kažem da ste me zbog ovoga i ti i ona užasno, ali UŽASNO razočarale – napisala je Kristina.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.