ZAVIRITE U MUŠKI UM: Evo o čemu razmišljaju tokom seksa

Muškarci dosta razmišljaju pre seksa. Uglavnom o tome kako da dođu do njega, ali i da li će imati dovoljno snage i energije za seks, kao i šta bi mogli da urade da on bude što bolji.

Tokom strastvenog seksa muškarčev um je poprilično okupiran svim što se događa, ako i maksimalnom uživanju u celom tom procesu. Međutim, postoji neka vrsta polusvesnog stanja, odnosno podsvesti koja se javlja tokom seksa, a glavna zadatak joj je da se brine o performansi.

Verovali ili ne, njihova najveća briga tokom seksa je da li će njihova draga uspeti da doživi vrhunac. Mnogi muškarci smatraju da je ženski vrhunac zapravo njihova nagrada. Ipak, postoje i drugi koji znaju da mnogim ženama dostizanje orgazma nije jedini cilj, ali većina njih se brine da li će do orgazma doći jer je to jedini pouzdani pokazatelj da je seks bio dobar.

U prilog tome nam govori i njihova opsednutost da li su bili dobri u krevetu, odnsono pitanjima da li je žena zaista uživala. Još jedna od tema za razmišljanje je svakako i dužina samog čina. Mnogi muškarcu su zabrinuti da neće izdržati da seks traje dovoljno dugo kako bi zadovoljili partnerku.

Da bi uspeli u tome, odnosno uspeli da odnos traje duže, mnogi muškarci su skloni da za vreme seksa razmišljaju o nekim običnim stvarima koje ih nimalo ne uzbuđuju.Neki ipak imaju drugu taktiku, a tiče se kraće predigre koja će im omogućiti da sam odnosn traje duže.

Jedno je sigurno, svi muškarci su uporni u pronalaženju načina da im seks bude što intenzivniji i bolji. Pa drage dame slobodno pohvalite svog partnera jer ćete i vi tako više uživati.

Izvor: Kurir

Pogledajte još