Radonjić: Okrećemo se Ritasu!

"Utakmica je bila teška. U nekim momentima smo dopustili da nam ubace lake poene, a to im je vratilo samopouzdanje iako smo u nekoliko navrata imali značajnu prednost", rekao je Radonjić posle utakmice.

Zvezda je na gostovanju u Smederevu pobedila Megu sa 98:86 i tako obezbedila plasman na završni turnir regionalnog takmičenja.

"Igrači Mega Vizure poseduju kvalitet i talenat, što su još jednom pokazali. Uspeli smo da u završnici budemo dobri i da na taj način meč rešimo u našu korist", naveo je trener crveno-belih.

Zvezda će u sredu dočekati Lijetuvos ritas u prvoj utakmici osmine finala Evrokupa, a Radonjić je kazao da će se taj duel razlikovati od prethodna dva sa litvanskom ekipom u Evroligi.

"Sada se okrećemo sledećem protivniku. Imali smo opterećenje, igrali smo sa modifikovanom petorkom. Nisam hteo da rizikujem sa (Ivanom) Radenovićem i nadam se da će on biti spreman za sledeći meč", kazao je Radonjić.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Branko Lazić, kome je to bio rekord karijere po broju postignutih poena na jednoj utakmici.

"Želim da čestitam celoj ekipi na važnoj pobedi. Uspeli smo da kontrolišemo meč i da čvrstom odbranom ostvarimo trijumf", kratko je rekao Branko Lazić.

Zvezda će u narednom kolu Jadranske lige dočekati Krku, dok će Mega gostovati Radničkom u Kragujevcu.

Beta

Pogledajte još