Pročitajte 15 potpuno apsurdnih zahteva razmaženih zvezda

Foto: AP

Naomi Kembel ne toleriše greške

Da Naomi Kempbel i nije najugodnija osoba na svetu svedočile su brojne njene koleginice, a i ona je sama to rekla. Bivša pomoćnica supermodela otkrila je do koje mere Naomi insistira da bude sve po njenom.

- Gde god smo bili, morala je da ima sveće s mirisom ljiljana. Pet sveća u kupatilu i po deset u spavaćoj sobi i dnevnom boravku - rekla je Rebeka Vajt. Dodala je da Naomi ne toleriše propuste.

Frenk Sinatra je prikrivao ćelavost

Džordž Džejkobs godinama je radio za Franka Sinatru. Znao je sve njegove tajne, i one lepe i one malo manje lepe. U memoarima 'Mr. S: My Life With Frank Sinatra' Džejkobs je otkrio da je Sinatra bio 'opako' ćelav'. Džordž mu je stoga svaki dan sprejem i raznim drugim rekvizitima prekrivao mesto na temenu na kojem nije imao kose.

Nevolje s toalet papirom

Boni Lou-Krejmen ima agenciju koja ljude osposobljava da budu asistenti slavnima. Jedan od najbizarnijih zahteva koje je tokom cele karijere dobila bio je od jednog glumca. - Ja sam bila u Njujorku, on u Londonu. Nazvao me u panici i tražio da nazovem hotel u kojem je odseo i kažem im da mu u sobu hitno dostave nekoliko rola toaletnog papira jer je potrošio celu zalihu - otkrila je Boni.

Puter ne sme biti ni pretvrd ni premekan

U knjizi 'To My Assistant' Lidija Vitlok opisala je iskustva koja je skupila tokom godina rada kao asistentkinja holivudskim zvezdama.

- Vrhunac razmaženosti doživela sam kad je jedan glumac doživeo nervni slom jer mu je puter koji su mu poslužili uz ručak bio premekan. Od te epizode, svaki dan sam pipala paketiće putera da proverim jesu li dovoljno, ali ne i previše, mekani - napisala je Lidija.

Snimala je porođaj

- Kad su mi tražili da snimam porođaj, bila sam oduševljena i zgrožena u isto vreme. Rekli su mi da sam ja jedina osoba kojoj dovoljno veruju da obavi taj zadatak - otkrila je asistentkinja nagrađivanog kinematografa i njegove supruge.

Lejdi Gaga je nemoguća

- Morala sam biti uz nju bukvalno 24sata dnevno, sedam dana u nedelji. Došlo je do toga da sam morala da spavam s njom u istom krevetu jer diva ne voli da spava sama - rekla je na sudu Dženifer O’Nil. Dženifer je dala otkaz na mesto asistenta Lejdi Gage jer više nije mogla da podnese njene nenormalne zahteve i tužila je.

(old_image)
Foto: AP

Mačkama čitala scenarije

On je jedan od najpoznatijih producenata u svetu informativnog programa, a ona je bila njegova asistentkinja i saznala da nije nimalo staložen i normalan kao što se predstavlja.
- Sastavljao mi je scenarije koje sam morala da čitam njegovim mačkama. Nakon toga sastavljala sam izveštaje u kojima sam morala da opišem kako je svaka od njegovih šest mačaka reagovala na scenario - otkrila je anonimna asistentkinja.

Budilnik 'čudno zvoni'

"Budilnik mi prečudno zvoni". "Nađi mi neki koji zvoni više umirujuće". "Čini li mi se to samo ili peciva imaju drugačiji ukus kad ih jedem uz vodu iz Los Anđelesa?" "Saznaj pod hitno. " Ovo su samo su neki od zahteva slavnih koje je u knjizi 'Save The Assistants' opisala asistentkinja Lilit Markus.

Ne voli da provodi vreme u svojoj kući

Lidija Vitlok bila je asistentkinja holivudskom glumcu koji nikako nije hteo da provodi vreme u svojoj kući.

- Dve subote zaredom večeri sam provodila sama u njegovoj kući, čekajući da mu dođu i instaliraju kablovsku televiziju. To sam morala da radim jer moj šef nije mogao da podnese da nekoliko sati bude u svojoj kući - otkrila je Lidija.

Asistentkinja joj je donosila tampone

Dženifer O’Nil tuži Lejdi Gagu jer joj nije platila prekovremene i imala je previše bizarnih zahteva. Uz to što je Dženifer morala da spava s pevačicom, morala je da joj je donositi laptop ako joj je bio na stolu, a ne u krilu, donosi tampone u kupatilo, pušta vodu iza nje u toaletu. Sve je to Dženifer navela u svojoj tužbi.

Zašto slavni uopšte imaju djecu?!

- Ljudi u šoubiznisu toliko su opterećeni svim drugim osim porodicom da mislim da ni ne bi trebalo da imaju decu jer uopšte ne brinu za njih - rekla je asistentkinja koja želi da ostane anonimna.

Nije mogla da veruje koliko njena bivša šefica, holivudska glumica, nije marila za svoju decu, a kap koja je prelila čašu bila je situacija kad je morala da dogovara odlazak njene dece u kamp. Glumicu, kaže, nije zanimalo ništa. Niti šta sve deca moraju da ponesu, niti šta će u kampu raditi.

Šefu morala reći da ošiša dlake na međunožju

- Moj šef, poznati producent, i njegova supruga odlučili su da će on ići na vazektomiju. Doktora sam zvala ja. Nakon pregleda, bilo je vreme za operaciju.
Kad sam pozvala ordinaciju da potvrdim termin, sestra mi je rekla da kažem svom šefu da pre operacije skrati dlake na međunožju. Ne da ih obrije, već da ih skrati.
Možete zamisliti kako sam se osećala kad sam mu to govorila - otkrila je jedna asistentkinja

Morala je da sluša njegov konferencijski poziv

- Dan zahvalnosti Amerikancima je jako važan. Možete zamisliti koliki gnjavator je moj bivši šef bio kad sam jedne godine morala da propustim večeru za Dan zahvalnosti s porodicom kako bih slušala njegov konferencijski poziv. Dakle, ne kako bih učestvovala u pozivu, već samo slušala šta on priča - otkrila je Lidija Vitlok.

Jež uživa dok pluta u sudoperi

Ćerka glumice Šeril Hajns jako voli životinje. Katrin Rouz ima dva psa, dva , hrčka, dve kornjače, guštera i ježa. Životinje borave u njenoj sobi, a sav nered koji naprave čisti, pogađate, glumičina asistentkinja.

- Najteže je s ježem. Em ima bodlje em jako puno kaki. Gadan je to posao - ispričala je sama glumica.

Hoću 200 teniskih loptica i to odmah!

- Bila je subota, 9.30. Moj šef me je nazvao i rekao da mu treba 200 teniskih loptica do podneva jer mu tada dolazi devojka koju želi da nauči da igra tenis. Nisam mogao da kupim kakve god loptice. Svaka je morala da košta tačnu cifru - ispričao je Leon Renjop, asistent jednog reditelja. Nakon što je obišao sve prodavnice u okolini, nekoliko teniskih klubova i preskakao preko ograde, u 12.15 loptice je dostavio bivšem šefu.

Izvor: 24sata

Pogledajte još