Beograd: U četiri udesa dve osobe poginule, a šest povređeno

"Dve osobe su poginule, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22.10 sati na uglu Đurićeve i Ulice Dimitrija Tucovića", rekla je Macura.

Ona je rekla da su poginuli muškarac star oko 32 godine i mladić star oko 25 godina.

"Muškarac star oko 60 godina zadobio je povrede glave i grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar, dok je ženska osoba stara oko 25 godina sa povredom glave prevezena u KBC Zvezdara"
, navela je Macura.

Ona je istakla da je devojka stara oko 23 godine, vozač, u udesu oko 21.55 sati na uglu ulica Španskih boraca i Mihajla Pupina zadobila povrede glave, butine i potkolenice, a prevezena je u Urgentni centar.

"Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 21 časa na Zrenjaninskom putu", rekla je portparolka Hitne pomoći.

Prema njenim rečima, mladić star 21 godinu i žena stara oko 38 godina zadobili su povrede glave i trzajne povrede vrata, a prevezeni su u Urgentni centar.

Portparolka Hitne pomoći kaže da je muškarac star oko 25 godina u udesu oko 19.50 sati na uglu ulica Narodnih heroja i Milutina Milankovića zadobio trzajnu povredu vrata, a prevezen je u KBC Bežanijska Kosa.

"Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 122 intervencije od kojih 15 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćale osobe sa hipertenzijom, bolovima u grudima i psihijatrijski bolesnici"
, precizirala je Macura.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još