Ljubavni horoskop za 4. mart

Ovan
Ne dozvolite sebi da danas budete zahtevni prema partneru i da postavljate uslove koje on ne može da ispuni. Ako ste skloni da sanjarite o nekome ko nije slobodan, krajnje je vreme da se zapitate kako bi bilo da vaš partner to čini vama. Ako vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, bilo bi dobro da se strpite još neko vreme.

Bik
Ukoliko ste slobodni, a pruža vam se mogućnost da poslovno sarađujete sa osobama iz inostranstva, velika je šansa da preko posla upoznate nekog ko će vas oduševiti. Verovatno se radi o nekom ko je vrlo praktičan i intuitivan. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, mogli bi da razmisle o zajedničkom putovanju.

Blizanci
Danas ste čini pomalo nesigurni u sebe, ali i u vezi jedne odluke koja se tiče vašeg ljubavnog života. Niste sasvim sigurni da je osoba koja je trenutno pored vas ona prava. Ne dozvolite da nagomilano nezadovoljstvo eskalira - vreme je za jedan iskren razgovor. U svakom slučaju, poželjno je da se nešto u vašem odnosu drastično promeni.

Rak
Ukoliko ste u vezi, vaša situacija nije nimalo jednostavna. Vi svakako imate intenzivne emocije jedno prema drugom, ali vaši odnosi su sve, samo ne harmonični. Najbitnije je da koliko danas shvatite da ćete imati mnogo stresa ako ne naučite da budete diplomata u ljubavi. Odvojite neko vreme i dobro razmislite šta vam je činiti.

Lav
Danas ste nervozniji nego inače kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako osećate bilo kakav pritisak od strane partera ili ukoliko nije spreman da se prilagodi vašem tempu života, vreme je da se preispitate šta vi zapravo želite od vaše veze. Možete biti inicijator razgovora, ukoliko mislite da nešto može da se promeni, samo bez burnih reakcija.

Devica
Ukoliko ste u poslednje vreme zaboravljali na želje i potrebe partnera ili naprosto niste imali dovoljno vremena, grešku možete da ispravite poklonom ili komplimentima. Ako imate želju da veče provedete u krugu prijatelja, ne bi bilo loše da to ostavite za neki drugi dan. Umesto toga, posvetite se voljenoj osobi u potpunosti - ne bi bilo loše da napravite romantičnu večeru.

Vaga
Više vam ne polazi za rukom da svoj privatan život držite u tajnosti. Intrigirate mnoge iz vaše okoline i bar jedna, ako ne i više pojedinaca će naći način da sazna sve što ih zanima. Ukoliko ste singl, jedna osoba koju ste nedavno upoznali ne odustaje od svog plana da vas osvoji. Pitanje je samo da li vi nju vidite kao vašeg potencijalnog partnera.

Škorpija
Ako ste u dugoj stabilnoj vezi ili braku, a u poslednje vreme prilično okupirani poslom ili finansijama, danas možete da očekujete prigovore od strane voljenog bića. Najbolje bi bilo da zastanete i razmislite koliko je materijalno vredno vaše energije i vremena. Sa druge strane, ako budete previše svojeglavi, budite spremni na nezadovoljstvo u vezi na duže staze.

Strelac
Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju mogućnost da obogate svoj ljubavni život jednom tajnom vezom. Verovatno je u pitanju neko iz vašeg radnog okruženja. Pa ipak, dobro razmislite šta time dobijate, a šta gubite. Takođe, nešto iz vaše prošlosti vam se ponovo vraća u život. Ovoga puta, poslušajte vaše srce, a ne razum.

Jarac
Svesni ste da u poslednje vreme veoma brzo planete i izgubite samokontrolu. Nedostaje vam strpljenja za sve, a to vaše voljeno biće itekako primećuje. Zastanite za trenutak i razmislite koje su vaše životne vrednosti. S obzirom na mnogo mogućih svađa i nepromišljenih reči koje mogu da vas očekuju, pažljivo procenite kako ćete postupiti.

Vodolija
Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture - drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

Ribe
Ukoliko ste u dužoj vezi, danas ćete imati mnogo veći uticaj na partnera nego što ste toga svesni. Ukoliko ste još uvek singl, budite svesni da se ljudima mnogo dopadate jer zračite nekom neobičnom energijom. Velike su šanse da ćete koliko još večeras prisustvovati jednoj zabavi gde ćete upoznati nekoga ko će vas veoma zaintrigirati.

Izvor: Horoskopius.com

Pogledajte još