Otvoren Art Room - Umetnički prostor za najmlađe

Otvaranju su prisustvovali i Saša Dragić, Andrej Ilić, Igor Lazić Niggor i drugi, koji su ovu priliku iskoristili da podrže promociju kulturnog potencijala naših najmlađih.

Mogu da kažem, u ime celokupnog tima koji je vredno radio na projektu, da smo i više nego zadovoljni ovako velikim brojem posetilaca na ceremoniji otvaranja. Drago nam je da smo svojim programom uspeli da zainteresujemo roditelje i decu da dođu i oprobaju se u našim radionicama” , izjavila je jedan od predavača i osnivač projekta Art Room, glumica Jelica Kovačević.

Umetnički prostor Art Room nalazi se u ulici Vile Raviojle 3b na Dedinju, na lokaciji koja omogućava miran i neometan rad sa decom.

Cilj projekta je da kroz susret edukacije i kreativnosti omogući najmlađima da razvijaju svoje talente kroz kreativne radionice ali i da steknu veštine koje im mogu biti korisne za dalji razvoj i život. Radionice vode mladi umetnici i visokoobrazovani stručnjaci iz navedenih oblasti a prijave za nove polaznike su i zvanično počele.

O kompaniji:

Art Room je umetnički dečiji prostor baziran na kreativnim radionicama iz različitih oblasti. Bavimo se edukacijom dece kroz različite oblasti koje istovremeno pružaju slobodu kreativnog izraza i sticanje neophodnih veština za pravilan razvoj dece.
Prezentacija projekta: http://prezi.com/bodngv-hnk95/art-room-beograd-o-nama/

Pogledajte još