Crvena zvezda proslavila 69. rođendan

Priznanje za najboljeg sportistu dobio je vaterpolista Andrija Prlainović, najbolja sportistkinja je Zorana Arunović, dok je najbolji trener Dejan Savić, strateg Zvezdinih vaterpolista.

Za najbolji tim proglašen je vaterpolo klub, koji je prošle godine osvojio četiri trofeja, među kojima i titulu prvaka Evrope.
"Ova nagrada pripada celom vaterpolo klubu i ljudima koji su uvek bili uz nas. Mi ćemo se u budućnosti još više truditi da obradujemo sve zvezdaše i donesemo još trofeja u našu kuću", rekao je Prlainović na svečanosti na stadionu Crvene zvezde.

Predsednik SD Crvena zvezda Aleksandar Boričić istakao je da su crveno-beli imali bolje rezultate u odnosu na prošlu godinu.
"Čestitam svim zvezdašima 69. rođendan. Prevazišli smo sva očekivanja u odnosu na prošlu godinu. Osvojili smo mnogo trofeja, ali nadam se da će ih u 2014. biti mnogo više. Prethodne godine nisu bile lake, digli smo košarkaški i vaterpolo klub, a oni nam vraćaju na najbolji mogući način. Želimo da potvrdimo da smo najbolje SD u Srbiji", poručio je Boričić.

Na svečanosti su dodeljene nagrade i najboljim juniorima, kadetima i pionirima SD Crvena zvezda.

Proslavi si prisustvovali predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić, prvi čovek košarkaške sekcije Nebojša Čović, predsednik vaterpolo kluba Viktor Jelenić i mnogi drugi zvezdaši.

Pogledajte još