Mislili ste da sve znate o seksu? Za ovih 13 poteza niste nikada čuli

Ako unesete neke izmene u već isprobanu tehniku, doživećete novi osećaj koji će obogatiti vaš seksualni život - tvrde seks eksperti.

Promena temperature
Zaboravite ono klasično maženje vašeg dragog satenskim gaćicama! Prava poslastica ga čeka ako ih dan pre stavite u zamrzivač. Tako ledene mu ih obmotajte oko „alatke“ i nežno klizite gore-dole.

- Hladnoća u kombinaciji sa satenskom teksturom pruža neočekivan osećaj - objašnjavaju poznavaoci seks veština.

Ali budite brze - temperatura "ispod struka" će mu tako munjevito porasti da će očas posla otopiti led. Zato čim temperatura gaćica poraste, napravite zaokret ka pravom zagrevanju i ubacite vlažnu kuhinjsku krpu u mikrotalasnu na oko 15 sekundi. A onda mu njome gladite "mališu", istim gore-dole pokretima kao i sa gaćicama.

- Ne samo da će mu prijati ova temperaturna promena, već će mu i povećati dotok krvi u međunožje i još više ga uzbuditi - objašnjavaju stručnjaci.

Goli ručak
Korišćenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i čokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vas liže (zaobilazeći genitalije). A na istu tačku na suprotnoj strani tela stavite malo meda. Recite svom dragom da prvo poliže jednu, a onda se zaputi ka drugoj poslastici, uživajući u ukusima dok vi uživate u dodiru njegovog jezika. Pa, nastavite da postavljate slasne mamce na simetričnim tačkama po celom telu.

Mapa užitaka
Dobro, ovo će vam zvučati malo uvrnuto, ali verujte nam - momci kažu da je osećaj faaantastičan. Zagrejte malo ulja za masažu i sipajte ga u onaj špric za torte u vidu kesice sa gumenim vrhom sa rupicom. A onda uz pomoć ove naprave crtajte oblike, ispisujte pr ljave reči ili mu povucite linije duž celog tela - od vrata, preko ruku, pa niz leđa, guzu i noge.

- Tanak mlaz toplog ulja kojim vučete linije će ga više uzbuditi nego glađenje širokim potezima - objašnjavaju seks terapeuti. I tek kada iscrtate "mustru", pređite na masažu.

Slikanje na suvo
Doživećete jedinstven osećaj golicajući jedno drugo suvom i čistom slikarskom četkicom.

- Naizmenično prelazite jedno drugom po unutrašnjoj strani ruku, iza kolena, po stopalima - svim ekstraosetljivim zonama - savetuju seks eksperti. „Dlačice će stimulisati nervne završetke, budeći želju za još dodira.“ Isprobajte kakav je osećaj sa četkicama raznih debljina.

(old_image)

Nevaljala niska bisera
Verovale ili ne, ovaj komad nakita svojstven ozbiljnim gospođama može da bude i seksi igračkica. Odaberite približno metar dugačku ogrlicu od lažnih bisera (prave bi ovaj trik uništio) i nosite je ceo dan kako bi se perlice ugrejale.

- Kada kucne trenutak za ‘akciju’, skinite je i dobro namažite lubrikantom. Obmotajte mu ogrlicu uz koren penisa, ne stežući prečvrsto, ali dovoljno jako da svaka kuglica dodiruje penis. Isprepletenih prstiju mu sa oba dlana obuhvatite „mališu“. Zatim talasastim pokretima idite gore-dole, kotrljajući mu biserne perlice celom dužinom penisa - - savetuju stručnjaci.

Gumice-trik
Za početak mu stavite na penis šest gumica, jednu iznad druge. Zatim mu jezikom i usnama skidajte jednu po jednu. Skidanje svake gumice će mu postepeno povećavati pritisak u penisu, pa će na kraju doživeti eksplozivniji orgazam. Plus će mu trenje meke gumice o kožu pružiti fantastičan osećaj.

Dupli užitak uz dve šolje čaja
Pijuckajući topli čaj od nane možete doživeti prijatno toplo-hladno iskustvo. - Dok oralno zadovoljavate jedno drugo usta će vam biti topla od čaja, a kada odmaknete usne, mentol iz nane će se ohladiti, pružajući vam tako toplohladno zadovoljstvo - objašnjavaju stručnjaci. Prvo neka on gucne malo čaja pre nego što krene da istražuje usnama vašu intimu. Da biste maksimalno osetile hladeći efekat nane, neka češće uzima po gutljaj. Može naizmenično da vas zagreva toplim usnama i duva hladan vazduh na čajem zagrejanu kožu, kako bi pojačao mentolaste trnce svežine. Kada on - ili, bolje reći, vi - završite, onda vi na njemu isprobajte ove toplohladne poteze.

Nestašni francuski poljubac
Obogatite oralni seks tako što ćete mu reći da tehniku francuskog poljupca isproba „ispod struka“.
- Čak i ako je već pravi oralni virtuoz, doživećete jedno zabavno, jedinstveno i prijatno iskustvo - tvrde seksolozi.

Neka vas draška i golica jezikom, pravi strasne široke kružne pokrete i nežno vam sisa kožu.

Osetite brujanje

I ranije smo vam savetovali da tokom oralnog seksa brujite jezikom, stvarajući tako prijatne vibracije. Ali ovaj osećaj nekim osobama može biti previše intenzivan. Seksi rešenje: Neka dok vam pruža oralna zadovoljstva prisloni uz obraz običan vibrator. Ili vi njega tako „obradite“. „Tako ćete prigušiti vibracije, da ne budu prejake.“

W-zona užitaka
Mnoge žene se oralno zadovoljavajući svog dragog usredsređuju samo na „glavnu stvar“, ignorišući okolinu. A cela ova zona je prepuna osetljivih nervnih završetaka koji žude za vašim dodirima.

-Počnite sa leve strane prepona, od prevoja između butine i tela, klizite jezikom na dole do ispod testisa, pa na gore do tačke između testisa, onda opet na dole, pa na desno, do prevoja između desne butine i tela. Koža po kojoj jezikom ispisujete slovo W je krcata nervnim završecima i tanana, zbog čega je posebno osetljiva na dodire- savetuju stručnjaci.

Dvostruka oralna akcija
Ovaj trik je tako jednostavan, a tako fantastičan.

- Dok ga oralno obrađujete, stavite prst u usta i istovremeno ga stimulišite prstom, jezikom i usnama. To će mu pružiti neočekivan i nov osećaj - savetuju eksperti.

Privezani
Dok vodite ljubav, tela su vam isprepletena i ne odvajate se jedno od drugog. Za promenu, idite korak dalje i bukvalno se vežite. Uzmite vrlo dugačak i jak lastiš (dovoljno dug da ga osam puta obmotate oko sebe), presavijte ga na pola i tako udvojenog ga obmotajte oko vaših tela u delu oko struka i vežite u čvor: da ne steže previše, ali vas drži čvrsto jedno uz drugo (možete da upotrebite i kaiš za pilates ili neku dovoljno rastegljivu trikotažnu ešarpu).

Bilo da onda prionete na akciju u misionarskoj, žena-odozgo pozi ili mu sednete u krilo gledajući ga u oči, nećete moći da se razdvojite više od nekoliko centimetara.

- To ne samo što će pojačati osećaj intimnosti, već će vam biti i zabavno dok pokušavate da smislite originalne načine da tako uvezani uskladite pokrete - tvrde oni koji su probali.

Erotska pomagala
Da biste uneli malo kreativnosti u klasičnu misionarsku pozu, mazite ga po leđima sa stvarčicama koje imate po kući. Na stočiću kraj kreveta spremite četku sa dužom drškom, mekanu maramu i lopticu (da, lopticu za tenis). Dok vodite ljubav, naizmenično ga češkajte noktima, milujte maramom, golicajte četkom i kotrljajte mu lopticu po leđima.

- Promene osećaja će ga sve vreme držati u stanju povišene pripravnosti, pa će još više uživati - kažu seksolozi.

Izvor: 24sata

Pogledajte još